�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Marcipnov vajka

Autor: Recepty.cz
Datum vyd�n�: 29.03.2004
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=573

Ingredience: 200 g moukovho cukru, 200 g suenho polotunho mlka, 30 g ztuenho tuku, 1 lce medu, suen vestky a meruky, kakaov prek, strouhan kokos, mlet oechy

fiogf49gjkf0d

    
Ingredience: 200 g moukovho cukru, 200 g suenho polotunho mlka, 30 g ztuenho tuku, 1 lce medu, suen vestky a meruky, kakaov prek, strouhan kokos, mlet oechy
  
 
Postup ppravy: Cukr prosijeme do msy, smchme s mlkem, tukem a medem. Vypracujeme hmotu, kter se bude podobat plasteln. Nachystme kousky suenho ovoce a vlhkma rukama kad kousek ovoce zabalme do tsta. Utvome kuliky podobn vajkm a obalme je v kokosu, kakau nebo strouhanch occh. Nechme v chladnu odleet. Z tsta meme modelovat nejen vajka, ale teba zvtka nebo jin tvary.
 

Zdroj: Kuchaka on-line (www.recepty.cz)


Vytisknuto dne 20.05.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku