�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Zkouka nepatrn nakysl smetany

Autor: Radim ez
Datum vyd�n�: 30.12.2001
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=56

Mnoh cukr zajist piel do rozpak, kdy mu zkyslo vt mnostv smetany a nedalo se pesn zjistit, zda smetana ji byla nakysl kdy ji obdrel od dodavatele.

fiogf49gjkf0d
Mnoh cukr zajist piel do rozpak, kdy mu zkyslo vt mnostv smetany a nedalo se pesn zjistit, zda smetana ji byla nakysl kdy ji obdrel od dodavatele. Smetana bv nkdy v potenm stavu zkysnut, ani je to mon chut zjistit. Abychom mohli zjistit, zda je smetana nezvadn, dme do skleniky trochu nalehan smetany a polijeme ji trochou vinnho lihu. Je-li smetana nezvadn, oboj se spoj a smenina zstane hladkou. V ppad, e je smetana ji i v potenm stavu zkysnut, sraz se a nesms se s vinnm lihem.

Vytisknuto dne 22.05.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku