Článek ze serveru Cukrář.cz (www.cukrar.cz)


Všechna práva vyhrazena (c) 2001 Větrník, s.r.o.
Upozornění: Doslovné ani částečně přebírání tohoto materiálu není povoleno bez předchozího písemného svolení spol. Větrník, s.r.o.
Takto vytištěná stránka není dokladem shody vytištěného textu se skutečným článkem a jako taková nemůže ani být použita.


Cremium Schoko

Autor: Martin Braun
Datum vydání: 19.4.2021
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=4732

Čokoládový krém, který je možno používat a zpracovávat přímo z přepravní nádoby při teplotě 20 - 22 °C. Ponechává si i po pečení svoji krémovou konzistenci a je ideální pro plnění a potahování croissantů.

Cremium schoko

 Čokoládový krém, který je možno používat a zpracovávat přímo z přepravní nádoby při teplotě 20 - 22 °C. Ponechává si i po pečení svoji krémovou konzistenci a je ideální pro plnění a potahování croissantů
* plundrového pečiva
* sušenek, čajového a trvanlivého pečiva
* koblih




Charakteristika Cremium Schoko spočívá v: 

* okamžitém zpracování z nádoby
* absolutní zachování krémové  
   
konzistence při pečení
* jemné čokoládové chuti
* v možnostech jak ručního tak 
   strojního zpracování
* v dobrých nástřikových a 
   dávkovacích úkonech

Uvedené suroviny obdržíte u firmy FIALA  - PRAHA, s.r.o.

 60 kusů

Přípravky: 1500 g křehkého těsta (viz. recept), 1200 g Cremium Nuss (náplň), 1000 g drobenky (viz. recept)
Ozdoba: 200 g Mohrenglanz Zartbitter (kakaová poleva s rostlinným tukem)

Zhotovení:
* plát z křehkého těsta natřeme oříškovým krémem Cremium Nuss a posypeme drobenkou
* pečeme při teplotě 200 °C po dobu 20 minut
* upečené těsto necháme dobře vychladnout a nakrájíme na obdélníky 10 x 4 cm
* dozdobíme přípravkem Mohrenglanz Zarbitter (viz. obrázek)

Recept na křehké těsto: 1000 g Mürbela (přípravek na pečení), 400 g tuku na pečení (měkký), 100 g vajec. Vše důkladně promícháme.

Drobenka: 1000 g Mürbela (přípravek na pečení), 400 g máslového tuku. Všechny přísady důkladně zaděláme dohromady.


Vytisknuto dne 16.5.2021 ze serveru
Cukrář.cz (www.cukrar.cz)
Konec článku