�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Osvìta DIAMANTové OMEGY |
Autor: J.P. Vìtrník Datum vyd�n�: 02.10.2003 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=471 |
Potravináøské firmy OMEGA CZ a DIAMANT jsoucí ve vzájemné symbióze ve službách pekaøských a cukráøských potøeb, provádìly v podzimních dnech osvìtovou misi v èeských zemích. |
Potravináøské firmy OMEGA CZ a DIAMANT jsoucí ve vzájemné symbióze ve službách pekaøských a cukráøských potøeb, provádìly v podzimních dnech osvìtovou misi v èeských zemích. Omega, dodavatel strojù a zaøízení pøedstavila na živo svého partnera holandskou firmu BAKON, proslulého výrobce strojù pro pekaøe a cukráøe. Manažer exportu nizozemské firmy pan Jaco van den Berge osobnì pøedvádìl èinnost zaøízení urèeného pro výrobu cukráøských košíèkù, výrobníku šlehaèky, plnièky šlehaèkových hmot, nástøiku gelù a èokolády. Demonstrovaný úkon peèení cukráøských košíèkù na stroji typu BAKON byl realizován do deseti minut s možností regulace rozmìru košíèkù v rozmezí prùmìru 4,2 - 12,5 cm v a poètu od 5 do 30 kusù. Výrobník Bakon zvládá trojrozmìrnou tvorbu v kruhovém, oválném a v podobì vafle. Stroj na postøik gelem, typ BAKON JELLY JUNIOR, je urèen na postøik výrobkù gelem, pøi zachování konstatní teploty nerezové nádoby bez dalšího zvyšování, a kdy tím nedochází k likvidaci pektinù. Obsluha, podle typu a nároku na provedení, si teplotu støíkaného gelu mùže regulovat. Obsah nádoby se vyznaèuje objemem 3,5 l.
Stroj na postøik gelem typ BAKON JELLY JUNIOR
Další info zde (PDF)
Další info zde (PDF)
Dodavatel: Omega CZ, s.r.o. |
Vytisknuto dne 07.12.2024 ze serveru |