�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
8. roèník výstavy GASTRO Pardubice - zaèínáme dnes! |
Autor: D. Fikejsová Datum vyd�n�: 09.10.2003 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=467 |
Rádi byste novì vybavili kuchyò Vaší restaurace ? Zaøizujete nový hotelový interiér ? Sháníte nové dodavatele ? Zajímají Vás nové trendy a nové výrobky v potravináøském prùmyslu ? Chcete se dozvìdìt nejnovìjší trendy ve zdobení cukráøských výrobkù ? |
Rádi byste novì vybavili kuchyò Vaší restaurace ? Zaøizujete nový hotelový interiér ? Sháníte nové dodavatele ? Zajímají Vás nové trendy a nové výrobky v potravináøském prùmyslu ? Chcete se dozvìdìt nejnovìjší trendy ve zdobení cukráøských výrobkù ? Ochutnat a zjistit èí salám a uzenina je nejlepší ? Pak Vás zajisté potìší informace o nejvìtší východoèeské potravináøské a gastronomické výstavì GASTRO 2003, která se bude konat v pardubickém výstavním a spoleèenském centru IDEON ve dnech 9. – 11. øíjna 2003. Tato kontraktaèní a prodejní výstava má již osmiletou tradici a tìší se každoroènì velkému zájmu ze strany vystavovatelù, odborníkù i ze strany široké veøejnosti. Letos se pøedstaví firmy vyrábìjící maso a uzeniny, peèivo Návštìvníci budou jistì potìšeni bohatým doprovodným programem – uskuteèní Po celé 3 dny výstavy bude probíhat doprovodný program na podiu v hlavním sále. Návštìvníci mohli shlédnout vyjímeènou modeláž èokoládové hmoty v podání naší nejlepší cukráøky paní Mirky Slavíkové z Plznì, soutìž ve zdobení netradièních cukráøských výrobkù, pøedvádìní gastronomických dovedností, kuchaøské speciality v podání hotelových škol i mistrù kuchaøù, barmanskou show, semináø na atraktivní téma vyøezávání tvarù z ovoce a zeleniny, a pøekvapení - obøí èokoládový výrobek ORION ! Tìšíme se již nyní na hojnou úèast vystavovatelù. Majitelùm hotelù, restaurací, Kontakt: PVV, s.r.o., Jiráskova 1963, 530 02 Pardubice
|
Vytisknuto dne 10.10.2024 ze serveru |