�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
|
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Praktické zužitkování marcipánových ztvrdlých odpadkù |
| Autor: Radim Øezáè Datum vyd�n�: 30.12.2001 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=42 |
| V dobì povelikonoèní a povánoèní hrají marcipánové odpadky a neprodané marcipánové zboží velkou úlohu. |
| V dobì povelikonoèní a povánoèní hrají marcipánové odpadky a neprodané marcipánové zboží velkou úlohu. Tyto vìci z marcipánu zužitkujeme prakticky s užitkem, když je rozstrouháme a zapracujeme do krokantu. Vezmeme k tomu 1/3 marcipánových odpadkù a 2/3 oøechù. Zboží (tyèinky apod.) se tím nijak neznehodnotí. Naopak, pøíchutí mandlí z marcipánu se kvalita oøechových krokantù jen pozvedne. |
Vytisknuto dne 27.11.2025 ze serveru |