�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Zakladn cheesecake - New York style

Autor: Tom Sedlek
Datum vyd�n�: 27.07.2020
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3639

Cream cheese, cukr, mouku a extrakt smchejte do hladka, postupn pidvejte jedno po druhm vejce, stle mchejte /pomalu v mixeru/, nakonec pimchejte zak. smetanu.
Nalijte sms na upeenou krustu.

 

http://www.cukrar.cz/pictures/a-4OH57QEZ85-small.jpg

krusta:
1 hrnicek nadrcenych grahamovych krekru/susenek
3 pol. lzice cukru - krupice
3 pol. lzice rozpusteneho masla

nápl:
1100 gr. cream cheese*
1 hrnicek /150 gr/ cukr- mouka
3 pol. líce hladké mouky
vanilkový extrakt
3 vejce
kelímek zakysané smetany

Postup
Smíchejte ingredience na krustu a rovnomern vtlate do nízké kulaté koláové formy /pr. 23cm/
Upete pi 170 °C deset minut.
Cream cheese, cukr, mouku a extrakt smíchejte do hladka, postupn pidávejte jedno po druhém vejce, stále míchejte /pomalu v mixeru/, nakonec pimíchejte zak. smetanu.
Nalijte sms na upeenou krustu, pete na 150 - 170 °C asi hodinu a 10 minut a sted bude skoro tuhý.
Uvolnte okraj noem, nechte vychladnout, pemístte na minimáln 4 hodiny do chladniky, nejlépe pes noc.
Pi podávání ozdobte lesními plody.

*v R asi nejpodobnjší sýr Luina

Existuje nejmén 60 druh cheesecake, de facto se do smsi/nápln pimíchávají rzné suroviny. Zkuste Amareto, peené mleté oechy, Bailey's apod.


Vytisknuto dne 23.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku