�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Kol z kvy a mrkve - senzan soust podzimnho dne

Autor: Kvovary.cz
Datum vyd�n�: 02.12.2002
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=349

Promchejte vechny such sloky v mse. Ve druh ndob pak nalehejte vejce a pidejte k nim kvu, hotovou sms smchejte se suchmi ingrediencemi v mse, nejlpe mixrem. Lc nebo vaechou nakonec vmchejte oechy a rozinky.

fiogf49gjkf0d

ingredience:
2 lky cukru,
2 lky hladk mouky,
2 liky kypcho prku do peiva,
1 lika soli, 2 liky mlet skoice,
1 liky mletho novho koen,
4 vejce,
1 lek oleje,
1 lek strouhanch oech,
4 lky strouhan mrkve,
1 lku rozinek,

1 espresso poleva:
1 balek mkkho tvarohu,
4 lky moukovho cukru,
1 lika vanilky

postup: Promchejte vechny such sloky v mse. Ve druh ndob pak nalehejte vejce a pidejte k nim kvu, hotovou sms smchejte se suchmi ingrediencemi v mse, nejlpe mixrem. Lc nebo vaechou nakonec vmchejte oechy a rozinky. Pprava polevy: V mse smchejte 2 lky moukovho cukru s tvarohem, tuto sms pak vlote do mikrovln trouby na 1 minutu. Tvaroh se tm zjemn a spoj se s cukrem. Pidejte vanilku a mixrem vmchejte zbyl 2 lky cukru.

Po upeen nechejte kol nejmn 10 minut prochladnout a potete polevou.

Mounk z kvy a dn

Ingredience: 2 mal espressa, 3 lky rozmixovan dn (pyr), plechovka kondenzovanho mlka, 4 vejce, 1 lek cukru, 1 lika mlet skoice, 1 lika mletho novho koen, 1 lika jemn mlet kvy

postup: loutky oddlme od blk, loutky nalehme a pidme k nim dov pyr, kondenzovan mlko, cukr, kvu a koen. Pidme snh z blk a jemn promchme. Upeeme ve form na vdolky, prvnch 15 minut v troub vyht na vysokou teplotu, pot teplotu snme a dopkme piblin 40 minut. pejl vyzkoume, zda je mounk propeen.

www.kavovary.cz


Vytisknuto dne 03.12.2023 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku