�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Carpigiani Freeze & Go

Autor: www.eiskon.cz
Datum vyd�n�: 17.09.2018
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3397

Stoln vrobnk zmrzliny Freeze & Go je vyvinut pro men restaurace a hotely. Zabr velice mlo msta a technologie Carpigiani je koncentrovna pouze v 50 ti centimetrech. Freeze & Go Vm umouje vyrobit zmrzlinu za pouhch 5 minut.

Stolní výrobník zmrzliny Freeze & Go je novinkou výrobce Carpigiani speciáln vyvinutý pro menší restaurace a hotely. Zabírá velice málo místa, celá technologie Carpigiani je koncentrována pouze v 50 – ti centimetrech. Freeze & Go Vám umouje vyrobit erstvou a lahodnou zmrzlinu za pouhých 5 minut.

Hlavní parametry:

  • výrobník ve stolním provedení
  • jedinený design válce s rukojetí
  • monost servírování zmrzliny pímo z nádoby
  • chlazení vzduchem
  • jednoduché na údrbu a ištní

Technické parametry

Velikost válce (l)        0.5
Produkce/hod. (kg)    5
Píkon kW                0.55  
Chlazení                  vzduch
Rozmry (d-h-v)       260x530x530

  • Recept Gelato University

    Hrušky 250g
    cukr    120gr
    voda   130g

    Postup: vše dkladn pomixovat a vymrazit ve zmrzlinovém stroji. Ideální servírování je s italským sýrovým rizotem s lístkem bazalky

    Jahodový sorbet recept na 500g sorbetu
     

  • Jahody 300g
    cukr      100g
    voda    100g

    Postup: Ingredience promixujeme a vymrazíme ve zmrzlinovém stroji.  Smícháme 110g sorbetu +50gr campari  +150gr prossecco brut- promícháme v shakeru a servírujeme do skleniek
     

   

Vytisknuto dne 26.09.2023 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku