�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Gastro 2002 - 7. ronk nejvt vchodoesk potravinsk vstavy

Autor: Radim ez
Datum vyd�n�: 26.09.2002
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=317

Pardubick vstavn a veletrn spolenost, s.r.o.
Vs srden zve k asti na 7. ronku nejvt vchodoesk potravinsk vstavy - GASTRO 2002 / 10.-12. jna, 9.00-18.00 hod., so do 16.00 hod.

fiogf49gjkf0d

Pardubick vstavn a veletrn spolenost, s.r.o.
Vs srden zve k asti na 7. ronku nejvt vchodoesk potravinsk vstavy

GASTRO 2002
10.-12. jna, 9.00-18.00 hod., so do 16.00 hod.

Nomenklatura:
- Potraviny
- Npoje
- Masn vrobky
- okolda a pekrensk vrobky
- Mlko a mln vrobky
- Mraen a chlazen potraviny
- Stroje a zazeno pro potravinsk prmysl
- Chladc a mrazc zazen pro potravinskou vrobu
- Vybaven hotel a restaurac
- Veejn stravovn a catering
- Ostatn sluby pro hotely a restaurace


Doprovodn program: Mezinrodn sout cukr a pernk ve tyech kategorich, barmansk show / misti kuchai va speciality / pokus o zpis do Guinessovy knihy rekord (netradin cukrsk vrobek) /  odborn semine / ukzky zdoben dort a pernk / mdn pehldky profesnch odv /


Kontakt: pan Fikejsov,
Tel. 040/661 48 44 (466 614 844)
Mobil: +420 728 867 221
e-mail: ideon.pce@worldonline.cz

Vstava probhne v arelu IDEON PARDUBICE - Jirskova ul. 1963, 530 02 Pardubice


Vytisknuto dne 15.06.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku