�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Jak zamezit tvoen chuchvalc pi vrob kulru?

Autor: Radim ez
Datum vyd�n�: 27.06.2002
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=31

Pi zhotovovn cukrovho kulru se asto stv, e cukr pi pelvn vody zchuchvalcovat.

fiogf49gjkf0d
Pi zhotovovn cukrovho kulru se asto stv, e cukr pi pelvn vody zchuchvalcovat. Mus se pak vynaloit mnoho asu nato, aby se kousky opt rozvaily a aby se kulr stal hladk. Tomu zamezme, pidme-li do plenho cukru ped pilitm vody trochu amonia.

Vytisknuto dne 26.09.2023 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku