�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


CESK a italsk dezerty /- I.

Autor: Ji V. ez
Datum vyd�n�: 06.05.2015
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3049

Zvolit recept crema alla ricotta a nalt mlko do stroje. Nsledn loutky, cukr a pedem smchan kroby, postupujte dle pokyn na displeji. Po ukonen cyklu vyjmte produkt ze stroje.

fiogf49gjkf0d

Agiln spolenost CESK a.s. uspodala praktickou pednku pod nzvem Ze svta zmrzliny a cukrskho odvtv. Protoe n pedn prodejce zmrzlinovch stroj Frigomat a restauran, kavrensk a cukrsk techniky db striktn na to aby to co prodv, pedvedl rovn i v praxi svm zkaznkm i zjemcm, pod ve svm sdle v Brn - Malomicch i praktick ukzky, co je mon v jeho strojnm sortimentu vyrobit a tak jakm zpsobem. Dky sv zk spoluprci s italskmi cukrskmi firmami,  pivedl mladho specialistu z Apeninskho poloostrova Andrea di Fabia, spolumajitele rodinn firmy, kter se zabv produkc cukrskch i  zmrzlinskch vrobk.

                       RICOTA E PERA = RICOTTA A HRUKA

NA KRM Z RICOTTY

 500 gr mlka
 125 gr loutk
 150 gr cukru
 20 gr kukuinho krobu
 20 gr rovho krobu
 25 gr ivoin elatiny
 1750 gr ricotty
 350 gr cukru mouka
 2800 gr smetany 
Zvolit recept crema alla ricotta a nalt mlko do stroje. Nsledn loutky, cukr a pedem smchan kroby, postupujte dle pokyn na displeji. Po ukonen cyklu vyjmte produkt ze stroje. 

 
  

POSTUP

Pothnout vnitn okraj vrstvou dekoranho biscuitu. Na dno dejte pan di spagna namoenho v rumu, na to vrstvu ricottovho krmu, na to opt pan di spagna namoenho v rumu a posledn vrstvu krmu. Dokonete vrstvou uvaench hruek (hruky se ohej v hrnci s cukrem). Zchladit. Odstranit formu a pikrt elatinou. Dekorace dle fantazie.
Tip: ricottu smchejte nejprve s cukrem mouka.

 
 
 

- pokraovn -

 


Vytisknuto dne 15.06.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku