�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
|
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Proè žloutkové vìneèky pøi peèení nìkdy zapadají? |
| Autor: Radim Øezáè Datum vyd�n�: 31.12.2001 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=27 |
| Pøi peèení žloutkových vìneèkù se nìkdy stane, že žloutkové vìneèky zapadávají. Je to zpùsobeno malým narestováním tìsta na ohni. V tom pøípadì tìsto nesnese všechna vejce, je øídké a vìneèky pøi obracení zapadají. |
| Pøi peèení žloutkových vìneèkù se nìkdy stane, že žloutkové vìneèky zapadávají. Je to zpùsobeno malým narestováním tìsta na ohni. V tom pøípadì tìsto nesnese všechna vejce, je øídké a vìneèky pøi obracení zapadají. Proto je dobré,když tìsto více vyrestujeme. |
Vytisknuto dne 19.12.2025 ze serveru |