�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Kulièky Rafaello

Autor: Libuše Bažantová
Datum vyd�n�: 15.01.2002
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=218


Do vychladlého rozpuštìného tuku zamícháme sušené mléko, mouèkový cukr a vodu. Vypracujeme tìsto, na prkýnku z nìj vyválíme váleèek, který nakrájíme na špalíèky.

fiogf49gjkf0d

INGREDIENCE
250 g ztuženého tuku
250 g sušeného mléka
150 g mouèkového cukru
100 ml vody
mandle
kokos

POSTUP PØÍPRAVY
Do vychladlého rozpuštìného tuku zamícháme sušené mléko, mouèkový cukr a vodu. Vypracujeme tìsto, na prkýnku z nìj vyválíme váleèek, který nakrájíme na špalíèky. Do každého kousku vložíme oloupanou mandli, vytvarujeme do kulièky a obalíme v kokosu.


Vytisknuto dne 07.12.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku