�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Kuliky Rafaello

Autor: Libue Baantov
Datum vyd�n�: 15.01.2002
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=218


Do vychladlho rozputnho tuku zamchme suen mlko, moukov cukr a vodu. Vypracujeme tsto, na prknku z nj vyvlme vleek, kter nakrjme na palky.

fiogf49gjkf0d

INGREDIENCE
250 g ztuenho tuku
250 g suenho mlka
150 g moukovho cukru
100 ml vody
mandle
kokos

POSTUP PPRAVY
Do vychladlho rozputnho tuku zamchme suen mlko, moukov cukr a vodu. Vypracujeme tsto, na prknku z nj vyvlme vleek, kter nakrjme na palky. Do kadho kousku vlome oloupanou mandli, vytvarujeme do kuliky a obalme v kokosu.


Vytisknuto dne 20.05.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku