�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Kremrole

Autor: Libue Baantov
Datum vyd�n�: 15.01.2002
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=217

Z vyvlenho tsta vyzneme rdlkem asi 3 cm irok prouky, kter natme na knusov formiky tak, aby se okraje prouk trochu pekrvaly. Zanme na um konci a otme smrem k sob.

fiogf49gjkf0d

INGREDIENCE
400 g listovho tsta
1 vejce (na poten)
3 blky
75 g krystalovho cukru
60 ml vody
75 g moukovho cukru

POSTUP PPRAVY
Z vyvlenho tsta vyzneme rdlkem asi 3 cm irok prouky, kter natme na knusov formiky tak, aby se okraje prouk trochu pekrvaly. Zanme na um konci a otme smrem k sob. Konec tsta pitiskneme na formiku a tmto koncem polome tak na plech, aby se trubiky pi peen nerozvinuly. Peeme pi 160-180 C 5-10 minut. Z blk ulehme tuh snh. Krystalov cukr dme svait s vodou na bublinu. Do ulehanho snhu lijeme tenkm pramnkem svaen cukr a piln lehme. Naposledy zamchme proset moukov cukr a drobn erstv nebo kandovan ovoce. Vychladl trubiky z tsta naplnme krmem.

Vytisknuto dne 24.05.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku