�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


tpnky - Vnon recept

Autor: Libue Baantov
Datum vyd�n�: 16.12.2003
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=208

lehme blky a po stech pidvme cukr. Do tuh pny vmchme sekan datle s pikotovmi drobeky. Na oplatkov krouky nebo pikotov koleka tvome hromdky a sume je v troub.

fiogf49gjkf0d

INGREDIENCE
3 blky
210 g pskovho cukru
50 g sekanch datl promchanch s hrst pikotovch drobek

POSTUP PPRAVY
lehme blky a po stech pidvme cukr. Do tuh pny vmchme sekan datle s pikotovmi drobeky. Na oplatkov krouky nebo pikotov koleka tvome hromdky a sume je v troub.

Vytisknuto dne 24.05.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku