�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Barevn plt vln od Fialy

Autor: Martin Braun KG
Datum vyd�n�: 18.12.2013
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1914

Naplnme krmem - ideln je lehk lehakov krm vyroben z ppravku ALASKA-EXPRESS v nejrznjch pchutch. Pprava je snadn: ALASKU-EXPRESS rozmchme ve vod a vmchme vylehanou neslazenou lehaku

fiogf49gjkf0d

Jedn se o plt, kter zstv po dopeen tenk a nkolik dn vln, proto se hod zejmna na zdoben minidezert a pod.

Receptura

1100g vejce
  400g voda
  800g cukr 600 BISQUICK - ppravek do pikotov hmoty
    50g prav marcipn (dobe ulehme)
  150g mouka
  150g tekut mslo.

Pomcky, kter Vm usnadn prci:
Pen podloka - SILPAT 385x585mm skeln vlkno + silikonablona na vzorovan plt 600x400mm - rzn vzorynebo Profilov lita na pruhovan plt dlka 70cm - rzn vzoryN cukrsk roztrac, zahnut, 31 / 2,5cm 66 707 nerez + plastFormy skupinov na dezerty, plastTunel, prez - trojhelnk 580x80x65mm (d.x .x v.) nerez

Pracovn postup

fiala           fiala              fiala
               1                                            2                                                 3
fiala     
            4

1) Hotov barevn plt rozkrjme na potebn pruhy a vylome jm boky forem - nap. tunel, skupinovch forem na minidezerty nebo rfk.

2) Naplnme krmem - ideln je lehk lehakov krm vyroben z ppravku ALASKA-EXPRESS v nejrznjch pchutch. Pprava je snadn: ALASKU-EXPRESS rozmchme ve vod a vmchme vylehanou neslazenou lehaku (pro podrobn postup a dvkovn viz detail vrobku pp. obal).

3) Nechme min. 1 hodinu vychladit v lednici nebo chladcm boxu.

4) Po ztuhnut vyjmeme z forem ppadn rozkrjme na dly, peteme elem CRISTALINE a dozdobme dle fantazie zbylm krmem, okoldovm dekorem, ovocem atd.

Hmotu pipravme dle ve uvedench recept. Cca 1/2 vylehan hmoty odeberem do misky a obarvme potravinskou barvou nebo kakaem. Obarvenou hmotu nateme nap. pes vzorovanou ablonu nebo pomoc specilnho vzorovanho pravtka na penou podloku SILPAT. Vzor nechme cca 1 hodinu zmrznout (mus bt tvrd). Po zmrznut vzor peteme zbytkem neobarven hmoty na bnou tlouku, nechme cca 10min. odstt a odpeeme. Pen teplota = cca 250C, doba peen = cca 4.min.



Vytisknuto dne 23.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku