�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Kvovo-karamelov ezy

Autor: Zuzka - DATACONSULT
Datum vyd�n�: 24.10.2013
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1887

Na druhou npl dme vait 200ml mlka. Do zbytku mlka rozmchme karamelov pudink. Pidme do hrnce a tak uvame hust pudink. Oba pudinky za stlho mchn ochladme ve studen vodn lzni.


fiogf49gjkf0d

8 vajec
8 PL (polvkov lce) krystalovho cukru
4 PL polohrub mouky
3 PL kakaa

V mse vylehme vajka a krystalov cukr. Potom pidme polohrubu mouku, kakao a promchme. Tsto vylijeme na vymatn a moukou vysypan plech, zarovnme. Upeen tsto oddlme po stranch od plechu a nechme vychladnout.

 Prvn npl

250 ml mlka
3 loutky
1 PL hladk mouky
1 PL krystalovho cukru
mal lek Espresso Caramel od NESCAF DOLCE GUSTO (50 ml)
Do hrnce dme vait mlko, pisypeme lci mouky, lci cukru a  pilijeme lek Espresso Caramel. (Pokud nemme Espresso Caramel, nahradme jakmkoli obyejnm espresem).  Pidme loutky a uvame hust pudink.

 Druh npl

250 ml mlka
karamelov pudink
Na druhou npl dme vait 200ml mlka. Do zbytku mlka rozmchme karamelov pudink.  Pidme do hrnce a tak uvame hust pudink. Oba pudinky za stlho mchn ochladme ve studen vodn lzni.

Krom toho:

125 g msla
4 PL prkovho cukru
3 PL jahodovho demu
100 150 g oech
100 g bl okoldy

Zmknut mslo promchme s prkovm cukrem, postupn zalehme oba vychladl pudinky, a se vytvo krm. Oechy nasekme, oprame na such pnvi, promchme se lc prkovho cukru a nechme vychladnout.
Upeen korpus poteme demem. Na nj rozeteme karamelov krm, nasypeme nasekan oky a pitlame. Navrch posypeme nastrouhanou blou okoldou.


Vytisknuto dne 03.12.2023 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku