�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Kvov zrna

Autor: Helena
Datum vyd�n�: 03.05.2013
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1854

Jsou to dv rzn suroviny, take tam pat ob! pouv se jen na peen buchet, kol a cukrov. Take margarn (nebo mslo) + ztuen pokrmov tuk + okolda (nakonec) do kastrolu!!!

110 g cukr mouka
  30 g sojov mouka
150 g margarn nebo mslo
180 g okolda na vaen
  50 g ztu. pokrmov tuk
  25 g kakao
200 g voda
  15 g kva (such, nezalvan)

Ve co vidte v receptu - cukr mouka atd.., krom hok okoldy na vaen a sypk kvy vlote do hrnce, mchte a asi 1 minutu svate. Pak sundte ze sporku a nakrajte hokou okoldu na vaen a nasypete sypkou kvu, zamchte do rozputn okoldy a nechte chladnout. Obas pi chladnut zamchejte, nechte v chladu do druhho dne. Pesn to tak udlejte a nepemlejte co je cukrsk poleva a co okolda. Prost vemte na vdom hokou okoldu a t se drte.
Margarn nebo mslo do kastrolu, a ztuen pokrmov tuk takt do kastrolu...
Jsou to dv rzn suroviny, take tam pat ob!  pouv se jen na peen buchet, kol a cukrov. Take margarn (nebo mslo) + ztuen pokrmov tuk + okolda (nakonec) do kastrolu!!!
Na druh den po vylehn, dlte tvary (viz vysvtleno jinde), kter obalte v marcipnov hmot (taky vysvtleno jinde) a nakonec ztuhl v marcipnov hmot obalen kvov zrna namonte do okoldy. Pro zatek sta polovina, je toho dost, take zkuste do kastrolku rozlmat 1.5 hok okoldy, pidat do toho troku ztuenho pokrmovho toku, pomr 5 dlu okoldy a 1 dl ztu.tuku (ne lutho margarnu, ani msla!!!), nahejte asi tak na 34 C a obalujte! Pokud to bude moc hust, pidejte pokrmov tuk.
Hlavn si uvdomte dv rzn suroviny - margarn nebo mslo a ztuen pokrmov tuk - nen to stejn!


Vytisknuto dne 23.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku