�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Dlkov kolky

Autor: Libue Baantov
Datum vyd�n�: 14.01.2002
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=185

Z tsta nakrjme kousky a zkulatme je na kuliky. Urovnme je na plech a obrcenou vaekou do nich udlme dlky, do kterch pikou noe vkldme kousky marmeldy. V troub vyht na 200 C je dobleda upeeme.

fiogf49gjkf0d

INGREDIENCE
Kehk tsto: 300 g hladk mouky, 200 g tuku, 80 g prkovho cukru, 1 vejce, 1 loutek, 1 lce rumu, petka strouhan vanilky
Npl: rybzov marmelda, barevn mek

POSTUP PPRAVY
Z tsta nakrjme kousky a zkulatme je na kuliky. Urovnme je na plech a obrcenou vaekou do nich udlme dlky, do kterch pikou noe vkldme kousky marmeldy. V troub vyht na 200 C je dobleda upeeme. Peivo ihned sesuneme na podloku a po vychladnut je nepatrn poteme rozlehanm blkem a posypeme mkem, nebo je nechme bez ozdoby a ped podvnm je pocukrujeme.


Vytisknuto dne 06.06.2023 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku