�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Velk svten bbovka

Autor: Libue Baantov
Datum vyd�n�: 14.01.2002
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=183

Tvaroh, tuk, cukr a loutky dobe uteme do pny. Ze ty blk ulehme tuh snh a stdav ho s moukou vmchvme do uten hmoty. S posledn lc mouky dme i prek do peiva a vanilkov cukr. Tsto vlijeme do vymatn a strouhankou vysypan

fiogf49gjkf0d

Bbovka z tvarohu

INGREDIENCE
250 g mkkho tvarohu
250 g rostlinnho tuku
250 g moukovho cukru
4 loutky
250 g polohrub mouky
snh ze 4 blk
1 cel prek do peiva a vanilkov cukru
tuk na vymazn a jemn strouhanka na vysypn formy

POSTUP PPRAVY
Tvaroh, tuk, cukr a loutky dobe uteme do pny. Ze ty blk ulehme tuh snh a stdav ho s moukou vmchvme do uten hmoty. S posledn lc mouky dme i prek do peiva a vanilkov cukr. Tsto vlijeme do vymatn a strouhankou vysypan formy a zvolna peeme nejmn 50 minut.

Vytisknuto dne 06.06.2023 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku