�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Velk svten bbovka

Autor: Libue Baantov
Datum vyd�n�: 14.01.2002
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=182

Tuk, cukr a loutky uteme do pny. Stdav pidvme mouku smchanou s vanilkovm pudinkem a prkem do peiva. Naposledy pimchme snh z blk. Tsto vlijeme do vymatn a strouhankou vysypan (vt) formy a zvolna peeme.

fiogf49gjkf0d

INGREDIENCE
1 mslo (nebo Hera)
6 loutk
300 g cukru
450 g polohrub mouky
mlko (podle poteby 4-6 dcl)
1 vanilkov puding
prek do peiva
va z jednoho citronu
snh ze 6 blk
tuk a strouhanka na vysypn formy

POSTUP PPRAVY
Tuk, cukr a loutky uteme do pny. Stdav pidvme mouku smchanou s vanilkovm pudinkem a prkem do peiva. Naposledy pimchme snh z blk. Tsto vlijeme do vymatn a strouhankou vysypan (vt) formy a zvolna peeme.

Vytisknuto dne 20.05.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku