�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Pernk s pikoty

Autor: Libue Baantov
Datum vyd�n�: 14.01.2002
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=180

Podle nvodu na sku vypracujeme tsto na pernk. Pikoty slepme marmeldou vdy dva k sob a navlhme rumem. Na vymazan a moukou posypan plech nalijeme tenkou vrstvu tsta, na kter rozlome slepen pikoty a polijeme zbylm pernkovm tstem.

fiogf49gjkf0d

INGREDIENCE

1 balek Pikot
1 balek "Pernku v prku"
marmelda
rum
okoldov poleva

POSTUP PPRAVY
Podle nvodu na sku vypracujeme tsto na pernk. Pikoty slepme marmeldou vdy dva k sob a navlhme rumem. Na vymazan a moukou posypan plech nalijeme tenkou vrstvu tsta, na kter rozlome slepen pikoty a polijeme zbylm pernkovm tstem. Upeeme v mrn vyht troub. Po vychladnut polijme mounk okoldovou polevou.

Vytisknuto dne 22.05.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku