�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Vnon ischelsk rohlky

Autor: Martin Bernek
Datum vyd�n�: 10.12.2012
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1780

Vechny suroviny smchme dohromady ve vln tsto. Nechme pes noc odpoinout v chladu. Vyvlme plt vysok 0,5 cm a vykrajujeme koleka. Peeme pi 180 C. Po vychladnut polovinu koleek poteme okoldou a dozdobme pltkem mandle.

fiogf49gjkf0d

Suroviny

Cca 750 g hotovho
 200 g mouky hladk 
 80 g cukru mouka 
 160 g msla  
 80 g oech   
 20 g kakaa  
 1 citrn - kra 
 oechov pun
 150 g oech
 75 g marmeldy - kyselej
 8 cl rumu
 25 g cukru mouky
 100 g okoldov polevy
 60 g mandle cel nebo plky nebo pltky

Postup

Vechny suroviny smchme dohromady ve vln tsto. Nechme pes noc odpoinout v chladu. Vyvlme plt vysok 0,5 cm a vykrajujeme koleka. Peeme pi 180 C. Po vychladnut polovinu koleek poteme okoldou a dozdobme pltkem mandle. Na druhou polovinu nateme oechov pun, kter jsme smchali z uvedench surovin. Slepme dohromady okoldovm kolekem nahoru. Nechme uleet 14 dn.

 
 
 

Obrzky jsou pojaty seln zleva doprava, od shora dol

1 - Z vyvlenho tsta vypchneme tvary dortku a upeeme
2 - Pipraven korpusy namome do okoldov polevy
3 - Ozdobme mandl
4 - Pprava punovho krmu
5 - Nanesen puovho krmu
6 - Skldn dortk na sebe


Vytisknuto dne 20.05.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku