�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Dezert pohdka

Autor: IS Frentt p. Radhotm
Datum vyd�n�: 18.01.2012
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1647

Sachrova hmota (plt) - loutky lehme za postupnho pidvn oleje. Blky s cukrem vylehme v pevn snh. Ob hmoty spojme a zamchme mouku s kakaem. Hmotu roztrme na papr 30x20 cm.

fiogf49gjkf0d
 

Sachrova hmota - korpus                Surovina na krm:
Suroviny:                                             mslo            0,100 kg
blky tekut     0,200 kg                  kakao            0,050 kg
loutky tekut  0,100 kg
cukr krupice     0,100 kg                  Suroviny na npl
mouka hladk   0,120 kg                   mslo            0,100 kg
kakao             0,060 kg                   cukr mouka   0,250 kg
olej                0,060 kg                   rum               0,100 kg
                                                   ok. poleva     0,400 kg

 

 

 

 

 

 

 

 

Technologick postup:

Sachrova hmota (plt) - loutky lehme za postupnho pidvn oleje. Blky s cukrem vylehme v pevn snh. Ob hmoty spojme a zamchme mouku s kakaem. Hmotu roztrme na papr 30x20 cm. Plt peeme pi teplot 220 C. Na upeen plt naneseme vylehan krm. Na krm naneseme npl, kterou si pipravme vylehnm msla s mounm cukrem, pidnm mletch oech a rumu. Po ztuhnut vypichujeme koleka a potahujeme v okoldov polev.

 


Vytisknuto dne 24.05.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku