�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Velikonon ezy

Autor: FIALA - PRAHA, s.r.o.
Datum vyd�n�: 21.04.2011
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1554

Naneseme Crema Italian Sahne (Italsk krmov lehaka), polome druhou polovinu pikotov roldy a dobe pitlame. Na povrch vlome Mandlovo-pistciov lehaku a nechme odstt v chladu asi 2 hodiny.

fiogf49gjkf0d

  450 g Mrbeteig (kehk tsto)  
         vyvlen na 2 mm upeen  
600 g pikotov roldy, svtl  
100 g merukovho demu   

------------------------------------------------------
Crema Italian Sahne (Italsk krmov lehaka)

120 g Alaska Expres Neutral   
140 g vody ca. 25 C     
  90 g Eispaste Italianische Vanille Creme/Crema Italiana                      
600 g smetany, vylehan, neslazen

Zpracovn
Alaska- expres Neutral rozpustme ve vod, vmchme smetanu a Eispaste Crema Italiana a ve dkladn promchme
--------------------------------------------------
Mandlovo-pistciov lehaka

120 g Alaska express Neutral
140 g vody ca. 25C
  40 g Dessertpaste Mandel Pistazie
600 g smetany vylehan, neslazen

Zpracovn
Alaska- expres Neutral rozpustme ve vod. Vmchme Dessertpaste Mandel Pistazie a zalijeme lehakou
-------------------------------------------
Dekor
100 g Cristaline grn
150 g smetana na zdoben
  22 ks velikononch ozdob
 40 g pistci sekanch

Pprava

Korpus Mrbeteigovho tsta poteme merukovm demem  a navrch polome polovinu pikotov roldy.
Naneseme Crema Italian Sahne (Italsk krmov lehaka), polome druhou polovinu pikotov roldy a dobe pitlame.
Pot naneseme na povrch nmi zhotovenou Mandlovo-pistciov lehaku a nechme odstt v chladu asi 2 hodiny.
Po ztuhnut neelrujeme s dekrem Cristaline grn.
Dekorujeme lehanou na zdoben, okoldovm dekrem a sekanmi pistciemi.

Uveden suroviny nakoupte u fa. FIALA - PRAHA, s.r.o.


Vytisknuto dne 28.02.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku