�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Problematika pudinkovho krmu |
Autor: Johny, Helena, Blanka, Kristna Datum vyd�n�: 18.08.2010 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1429 |
Slabou vrstvou tohoto krmu potete povrch dortu ped potahovnm marcipnem i hmotou K2. Krm by ml zajistit aby potahov hmota nevlhla psobenm vlhkosti krmu v dortu. Mete pout i krm pipraven z bl okoldov polevy. |
Johny - Nezkouela jste pipravit krm ze zkladnho loutkovho krmu klasickou cestou s pouitm kukuinho krobu? Domnvm se, e v tomto krmu je voda lpe vzna na kroby, ne s pouitm dnes vyrbnch pudinkovch prk. Helena - J dlm hodn dorty s krmem a potaen (vtinou) K2 a problm nikdy nebyl. Ale kdy pete, e krm celou dobu uchovvte na studenm mst - vylehte ho znovu ne ho nanesete na dort? Kdy krm dlouho nkde stoj, i kdy v chladu, tak m pak tendenci se sret. No a kdy pete e vytk barevn voda - nen to ze zvlhen K2? Ta toti velice rda vlhne v lednici, je teba dt lednici na pln vkon, a tam nen vlhko, protoe hmota K2 to vlhko do sebe nasaje, oros se, a je tko pak s tm nco udlat. Blanka - Moje zkuenost je takov, e ne jdu na dort dvat K2 tak ten dort mus bt vychlazen, pokud dv hmotu na dort erstv namazan tak hmota pout vodu jak pe. Dort ale nesm bt zchlazen pi njak moc nzk teplot, potom hmota nahoe dl krpjky a vypad jako opocen. A jet jedna vc, kdy m dort objednan na urit den, tak ho hmotou potahuj a ten den, na kter ho m objednan, je to potaen za chvilku a ozdoby tam d taky bhem chvle... |
Vytisknuto dne 10.10.2024 ze serveru |