�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Druhy tìsta a hmoty pøi výrobì korpusù |
Autor: Johny Datum vyd�n�: 07.07.2010 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1413 |
jádrové hmoty - (jádrová hmota základní, mandlová hmota nepeèená, hmota na korpus jádrového bezé, korpus hmoty na jádrové kornoutky, korpus hmoty na jádrové trubièky, griliášové trubièky, hmota na marokánky) |
![]() pevná - (linecké, vaflové, linecké kokosové tìst, køehké tìsto) ---------- tøená - (tøené linecké tìsto, tøené linecké tìsto máslové - kakaové, tøené oøíškové tìsto, tøené žloutkové tìsto - máslové) ---------- pálená hmota ---------- listové tìsto a chlazené listové tìsto ---------- popø. medové tìsto ---------- -------------------------------------------------------------- - Rozdìlení šlehaných hmot - -------------------------------------------------------------- ![]() ---------- šlehané hmoty nahøívané - (hmoty s RP?, dobošova hmota, roládová hmota jádrová s olejem, paøížské pláty) ---------- tìžké šlehané hmoty - (dortová sachrová hmota, terstská hmota) ---------- zvláštní druhy šlehaných hmot - (snìhová hmota, hmota na laskonky, hmota na vanièky, bezé hmota) ---------- tøené hmoty - (hmota na tøenou bábovku, biskupský chlebíèek, grahamový chlebíèek, žloutkové oválky, mandlové piškoty) ---------- ![]() -------------------------------------------------------------- |
Vytisknuto dne 24.01.2025 ze serveru |