�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Bavorsk krm

Autor: Jrgen Lebelt
Datum vyd�n�: 27.01.2010
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1352

Vajeno mlnou sms za mrn teploty (nejlpe ve vodn lzni) mchme do zhoustnut.
Proveden zkouky: loutkov krm pi ponoen devnho dvka do krmu mus zstat pilnut a zrove reaguje zmnou polohy pi lehkm fouknut dechem.

fiogf49gjkf0d


Suroviny - 8 porc
¼ mlka
1 vanilkov lusk
4 loutky
100 g cukr mouka
6 pltk bl eletiny
0.5 l lehaky

Postup

Vanilkov lusk podln nazneme. Vyjmeme duinu. Oboj povame s mlkem. loutek rozmchme do pny s cukrem. Vanilkov lusk vyjmeme z mlka. Hork mlko za stlho mchn pomalu vlvme do loutkovho krmu.
Vajeno mlnou sms za mrn teploty (nejlpe ve vodn lzni) mchme do zhoustnut.
Proveden zkouky: loutkov krm pi ponoen devnho dvka do krmu mus zstat pilnut a zrove reaguje zmnou polohy pi lehkm fouknut dechem.
Nyn, stle za mrn teploty, pedtm zmkenou a dobe vymakanou elatinu, pltek po pltku vkldme do smsi a za stlho mchm nechme rozpustit.
Hrnec se sms pak postavme do msy s ledovou vodou a stle mchme a do doby kdy krm zane elatinovat.

Pro omku potebujeme 600 g malin, kter rozmlnme do kaovitho stavu a procedme stkem.
Monost servisu je rznorod, kdy meme malinovou sms umstit na dno skleniky a jej zbytek zaplnit krmem, nebo z krmu lic oddlit kopeky, vloit na tal a zalt omkou apod.
Podle libosti dozdobme exotickm ovocem.


Vytisknuto dne 22.05.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku