�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Dezert pohádka |
Autor: ISŠ Frenštát p. R. Datum vyd�n�: 08.09.2009 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1269 |
Sachrova hmota (plát) - Žloutky šleháme za postupného pøidávání oleje. Bílky s cukrem vyšleháme v pevný sníh. Obì hmoty spojíme a zamícháme mouku s kakaem. Hmotu roztíráme na papír 30x20 cm. |
Technologický postup: Sachrova hmota (plát) - Žloutky šleháme za postupného pøidávání oleje. Bílky s cukrem vyšleháme v pevný sníh. Obì hmoty spojíme a zamícháme mouku s kakaem. Hmotu roztíráme na papír 30x20 cm. Plát peèeme pøi teplotì 220 °C. Na upeèený plát naneseme vyšlehaný krém. Na krém naneseme náplò, kterou si pøipravíme vyšleháním másla s mouèným cukrem, pøidáním mletých oøechù a rumu. Po ztuhnutí vypichujeme koleèka a potahujeme v èokoládové polevì.
| ISŠ Frenštát p. Radhoštìm bude 22. - 23. 10 2009 organizátorem 2. regionálního kola soutìže Gastro Junior. Pøedkládáme archivní zábìr a recept z ukázky oslavy 100. výroèí založení školy.
Vytisknuto dne 10.10.2024 ze serveru |