�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


G+H - Cukr roku - Martin Braun / -2

Autor: Ji ez z Vtrnku
Datum vyd�n�: 09.03.2009
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1188

Karnevalov nmt byl tou sprvnou nzvoslovnou volbou pro finlov uspodn cukrsk soute v arelu BVV Brnnsk veletrhy, kter pedchzelo prask pedkolo. Slovo karneval je italskho pvodu a vystihovalo lidov zvyk uvtn jara.

fiogf49gjkf0d


                   Cukr roku 2009 Luk Skla s prezidentem AKC M. Kubecem

Karnevalov nmt byl tou sprvnou nzvoslovnou volbou pro finlov uspodn cukrsk soute v arelu BVV Brnnsk veletrhy, kter pedchzelo prask pedkolo. Slovo karneval  je  italskho pvodu a vystihovalo lidov zvyk  uvtn pichzejcho jara. A to i pln korespondovalo jak s asovm obdobm podn tto soute, tak i s vstavnm karnevalem pedjarnho gastronomickho veletrhu G+H v Brn.
Sout Cukr roku Martin Braun Cup podalo AKC R pod patronac a dky sponzorstv firmy Martin Braun KG z Hannoveru, prostednictvm zstupce firmy pro eskou republiku Ing. Jaroslava Fialy

 Soutn kol na tma: Karnevalov vesel

KATEGORIE  A  - Junior

1. soutn kol
 Msa Petits Fours - tyi druhy po osmi kusech  
 Kalkulaci na cel vrobek (surovinov norma a technologick postup)
 Degustan vzorek po dvou kusech od kadho druhu       
2. soutn kol
 Slavnostn dort o velikosti 12ti porc 
 Kalkulaci na cel vrobek (surovinov norma a technologick postup)
 Degustan vzorek do hmotnosti 500g (mus obsahovat vechny suroviny podle dan kalkulace nemus odpovdat tvaru vrobku)

KATEGORIE  B  - Senior

1. soutn kol
 Msa Petits Fours pt druh po osmi kusech  s vzdobou jako hlavnm bodem (skulpturou),   kter vhodn dopluje msu
 Kalkulaci na cel vrobek (surovinov norma a technologick postup)
 Degustan vzorek po dvou kusech od kadho druhu

2. soutn kol

 Ti samostatn talov dezerty
 Kalkulaci na kad dezert samostatn (surovinov norma a technologick postup)
 Jeden degustan vzorek od kadho dezertu

Vrobky mus obsahovat ti suroviny ze sortimentu firmy Martin Braun KG, kter dodv firma Fiala Praha s.r.o.

Poad finle kategorie senior 
 

 
 

                                      1. msto a "Putovn pohr" - Luk Skla




 
 

                                              2. msto - Andrea Lechnerov



                                                

                                         3. msto - Alena Pechltov


                                    Zleva: J. Fiala, M. Kuerov a M. Braun

 

                                        1. msto junior Michaela Hellerov

 

                                               2. msto junior Hana Smetanov


                                                    3. msto junior Josef Nagy


Vytisknuto dne 19.05.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku