�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


GASTROHRADEC 2008

Autor: AKC R
Datum vyd�n�: 13.04.2008
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1081

Absolutn vtz v souti senior kucha i cukr obdr Pohr Rudolfa Pibyla
jako nejvy ocenn a titul MISTR REPUBLIKY.
Pipravujc kola vtznho juniora obdr prestin cenu Gastro Hradce Pohr Milana Burdy.

fiogf49gjkf0d

XIII. ronk nrodn soute kuchaskho a cukrskho umn s mezinrodn ast
a III. ronk mistrovstv republiky kucha a cukr

17. duben 2008 Kongresov centrum Aldis Hradec Krlov

Absolutn vtz v souti senior kucha i cukr obdr Pohr Rudolfa Pibyla
jako nejvy ocenn a titul MISTR REPUBLIKY.
Pipravujc kola vtznho juniora obdr prestin cenu Gastro Hradce Pohr Milana Burdy.

V letonm roce bude opt udlena cena Primtora msta. 
 
Nejspnj soutc v roce  2007

zleva J. ebestov, M. Hrbkov, R. ermkov

 

Marie Hrbkov - Juniorsk nrodn tm R

  

Radmila ermkov - Hotel International, Brno

  

Jitka ebestov - VO, SO, SOU Bzenec

SOUT̎N KATEGORIE

Cukr senior

C/1
Msa Petits Fours pt druh po osmi kusech (celkem 40 ks) s vzdobou jako hlavnm bodem (skulpturou), kter vhodn dopluje msu. Kad Petit four mus mt rozdlnou npl. Od kadho druhu mus bt jeden kus k nahldnut (rozkrojen)
 
C/2
est samostatnch stejnch dezert a slavnostn dort o vze min.2kg na stejn tma

 C/3
tyi rozdln dorty o velikosti 12porc z toho dva dorty s vykrojenou porc k degustaci
 

Nejspnj junioi roku 2007

 

 Vladislav Petr - VO, SO a SOU Bzenec

  

  

Kristna Vt, SHaS Krom

  



Vra Kianovsk, SH Bukaschool Most

 Vladislav Petr s trenrkou a editelem koly - VO, SO a SOU Bzenec /Cena M. Burdy/

Vladislav Petr zskal i cenu primtora msta Hradec Krlov

Cukr junior do 21 let

C/J1
Dva rzn slavnostn dorty o velikosti 12porc - voln tma z toho jeden dort s vykrojenou porc k degustaci

 C/J2
Msa Petits Fours tyi druhy po osmi kusech (celkem 32 ks) kad Petit four mus mt rozdlnou npl. Od kadho druhu mus bt jeden kus k nahldnut (rozkrojen)
 

 C/J3
est samostatnch talovch dezert

Kucha senior

K/1
Slavnostn msa pro osm osob +dva druhy omek, jeden vzorov tal s 1porc
a dvouporcov tepl restauran msa prezentovan ve studenm stavu + jeden druh omky
a vzorov tal s 1porc.

 K/2
est druh pedkrm na talch
a ptichodov menu v. sladkho kuchaskho dezertu

 K/3
est druh finger foods po estiti kusech z toho ti druhy tepl a ti druhy studen
+ vzorov tal s 1porc.(od kadho druhu jeden kus)
a tchodov menu prezentovan ve studenm stavu
 
Kucha junior do 21 let

 K/J1
Slavnostn msa pro osm osob + dva druhy omek, jeden vzorov tal s 1porc 

 K/J2
Dvouporcov tepl restauran msa prezentovan ve studenm stavu + vzorov tal s 1porc
a tychodov menu vetn sladkho kuchaskho dezertu
 
 K/J3
est druh finger foods po esti kusech z toho ti druhy tepl a ti druhy studen
+ vzorov tal s 1porc(od kadho druhu jeden kus)

 Zvltn kategorie

Z/C
  Artistika skulptura z cukrskch surovin (karamel, okolda, marcipn, slan peivo,tuk...)
 
 Z/Z
  Artistika zeleninov a ovocn skulptury (vyezvan ovoce a zelenina)
 
Z/JC

Z/JZ
Zvltn vrobek junior do 21 let zadn stejn jako u senior

KATEGORIE PRO HANDICAPOVAN

 H/K
Kuchask vrobek voln tma

 H/C
Cukrsk vrobek voln tma

 H/Z
Zvltn vrobek voln tma

 SOUT̎ DRUSTEV

D/D
Drustvo hotel a firem v jakmkoli potu soutcch, minimln vak ti nad 21 let zastoupen v soutnch kategorich K, C, Z (v kad kategorii min. jeden soutc)
 
D/J
Drustvo junior do 21 let v jakmkoli potu soutcch, minimln ti v soutnch kategorich K, C, Z (v kad kategorii min. jeden soutc)

 



Vytisknuto dne 22.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku