Článek ze serveru Cukrář.cz (www.cukrar.cz) |
Všechna práva vyhrazena (c) 2001 Větrník, s.r.o. |
Velikonoční hnízda |
Autor: Datum vydání: 3.4.2007 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=962 |
Křehké těsto vyválíme na plát 4 mm a vykrájíme ve tvaru vajíček. Vložíme na plech a krátce pečeme. Trubičkou č. 10 vytvoříme mandlovou korunu a na spodním plechu dopečeme. |
40 ks 1300 g křehké těsto Zhotovení Křehké těsto vyválíme na plát 4 mm a vykrájíme ve tvaru vajíček. - teplota pečení 210 °C Po vychladnutí natřeme povrch malinovým želé, které potáhneme hořkým Mohrenglanzem a vložíme figurku velikonočního zajíčka. Základní recept 1000 g křehkého těsta Doba zpracování Rychlohnětač - 2 + 6 minut Základní recept - malinové želé 80 g Claro červené všechny suroviny krátce povaříme Směsi uvedené v receptuře nakoupíte u firmy FIALA - Praha s.r.o. www.ingfiala.cz |
Vytisknuto dne 28.6.2022 ze serveru |