�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


MORAVSK POHR 2007

Autor:
Datum vyd�n�: 22.02.2007
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=934

5.ronk soute cukrskch dovednost s mezinrodn asti
MORAVSK POHR 2007
13. 15. bezna 2007
v prostorch VO,SO a SOU v BZENCI

fiogf49gjkf0d

5.ronk soute cukrskch dovednost s mezinrodn asti
MORAVSK POHR 2007
13. 15. bezna 2007
v prostorch VO,SO a SOU v BZENCI

 

editel soute :                               Ing. Emil evk,editel koly

odborn garant a patron soute :  AKC R poboka Brno



hlavn partner soute :                  IREKS ENZYMA,spol. s r. o.


Dovolujeme si Vs pozvat na vstavu soutnch prac
a slavnostn vyhodnocen

15. bezna 2007
v prostorch VO,SO a SOU v BZENCI
vstava bude pstupn od 12:00 do 16:00 hodin
slavnostn vyhodnocen a ukonen soute probhne v 16:30 hodin

Ing. Emil evk,editel koly

PROPOZICE SOUT̎E


Sout je urena pro ky 2. a 3. ronk uebnho oboru CUKR.Jednotliv koly zastupuje vdy jeden soutc.

Soutn koly  

1. slavnostn vrobek - jedno nebo vceposchoov dort libovolnho tvaru
do hmotnosti 5-ti kg  na voln tma a degustan vzorek. Degustan vzorek
do hmotnosti 0,500 kg mus bt zhotoven ze stejnch surovin a mus chuov
odpovdat slavnostnmu dortu. Nemus bt nazdoben.

2. tyi druhy dezert od kadho druhu 6 kus + 3 kusy na degustaci. Stanoven hmotnost je do 40 g u jednoho kusu dezertu.

3. Mal dekoran vrobek z jedlch materil (nap.modelovac hmoty, okoldy, grilie, karamelu, plastickho cukru apod.)

Vrobky soutc pipravuje v asovm limitu 10-ti hodin v cukrsk dln koly.
( 1. den 7 hod. ,2.den 3 hod. ). Soutc pracuje podle vlastnch receptur, hodnotc komisi ped surovinov sloen vech vrobk a nkres dortu.
Soutc si mohou pivzt korpusy dortu, ppadn dezert a modelovac hmoty. Pro zhotoven dekoranho vrobku si mohou dovzt ty sti, kter nelze zhotovit na mst (nap.mus dle zatuhnout).  Nen dovoleno dovzt hotov ozdoby na slavnostn vrobek ani dezerty. Sousti hodnocen bude naplnn asovho limitu odbornou prac.
Sout je anonymn, soutc pracuj pod sly, kter si ped zahjenm vylosuj.
 
Materiln zajitn      

Soutc mus mt vlastn pracovn odv a obuv (bez oznaen), rovn veker pracovn pomcky, speciln suroviny a jin poteby pro zhotoven vrobk a prezentaci. K dispozici budou pouze zkladn suroviny a zazen uveden v ploze. Kad soutc mus mt s sebou platn zdravotn prkaz .
Na vyhodnocen se soutc zastn v profesnm obleen, kter me bt opateno jmenovkou, ppadn logem koly.

Hodnocen                  

Hodnotc komise bude sloen z pednch odbornk cukr, zstupc AKC, poboka Brno.
Hodnocen bude probhat podle piloen tabulky.

Ceny pro soutc      

Vichni soutc obdr diplomy a vcn ceny od sponzor.
Soutc na prvnch tech mstech obdr diplomy, pohry a vcn ceny.


Vytisknuto dne 24.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku