�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


SIGEP - RIMINI 2007/ - 6

Autor: Ji ez z Vtrnku
Datum vyd�n�: 31.01.2007
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=927

Riminsk vstavit fiera v prvm msci v roce prov snad mono ci nekonenou pehldku zmrzlinovho festivalu, kdy v nkolika halch je pleitost kontaktu s nepebernm potem firem majc co do inn s touto ledov krmovou pochoutkou...

fiogf49gjkf0d

ZMRZLINA

Sladk osa  "Zmrzlina - Itlie - SIGEP" je vzjemn vazba nepetrhnutelnm lanem.

Riminsk vstavit fiera v prvm msci v roce prov snad mono ci nekonenou pehldku zmrzlinovho festivalu, kdy v nkolika halch je pleitost kontaktu s nepebernm potem firem majc co do inn s touto ledov krmovou pochoutkou, bez n dn cukrrna neme v seznnch mscch existovat. Co dnes u neplat vhradn pouze o cukrrnch.
Vyjmenovvat seznam firem vystavujcch na riminskm veletrhu  svj zmrzlinov produkt, by bylo pokouenm se doshnout sla nekonena.
Pravda, tato definice je trochu nadnesenou matematikou, avak pibliuje  prvotn dojem pi vstupu do prostor s rzn geometricky, vkusn a vizuln ptaliv uspodn vstavnch stnk s barevnou chladivou chuovou rozko. Nejenom, e se polask zrak s barevnou symfoni verznch sms, ale k uspokojen dojde i prostednictvm chuovho orgnu, nebo ve vtin je mon zkaznick degustace.

Krom tradinch gigant se o msto ledovho vslun uchzej i men firmy, jejich poet je mon potat v du mnoha destek.
To jenom v minimln strunosti pohled k zkaznickm adm.

Pro profesionly je k dispozici vestrann nabdka souvisejc s vrobnmi prostedky, strojn technikou a doplky. e je o zmrzlinovch smsch, pastch, toppingch, polevch, aromatech, ppravku, aromatickch pelivech atd., atd. Dle bychom mohli pokraovat o technice, pes vrobnky kopekov i toen zmrzliny, pastery, lehae a mnoh dal s clem u zmrzlinovch vitrn, o kterch u byla e v pedchozch tmatickch lncch SIGEP - RIMINI.
Na SIGEPU nemohlo chybt i zmrzlinsk know how poskytovan zjemcm prostednictvm nkolika odbornch fr, v nich se i zkuen praktik seznm  pokad s nm podntnm.
V vrcholov akci pat i tmatick soute. Tmi SIGEP rovn h. Po loskm premirovm zmrzlinskm mistrovstv svta, kter m v Rimini obron perioditu, bylo pro letoek suplovno o trochu men obdobnou tuzemskou sout se zahranin ast.
Kdyby tak mohl star pn Blasius Villafranca z ma - dajn vynlezce zmrzliny - se podvat do jak rozshl podoby dospl jeho vynlez, st by nad tak koloslnm rozsahem, tohoto dnes ji samostatnho oboru udrel oko such.

Rov zmrzlina
Pedkldme vm jednu ryz vybranou novotu na zmrzlinovm trhu urenou zejmna pro  alergiky na glukzu a laktzu, kte neposud nemohli s ostatnmi vychutnat opojn kouzlo zmrzlinovho poitku.
Tento druh zmrzliny podle poskytnutch informac firmy LEAGEL postrd mln cukr, cholesterin, sacharzu, je bohat na vlkniny a vyznauje se nizkm obsahem kalori

Vivov hodnota pro 100 gram rov zmrzliny v prmrovm mnostv:
- blkoviny - 1.6  g
- tuk - 4.7  g
- uhlohydrty - 24.1 g
- kalorie - 145 kcal

  

  

  


KVA

Plody stle zelenho stromu majc svou pstebn polohu v tropickch oblastech jsou po pslunm zpracovn pedmtem nezbytnho npoje pi spoleensm posezen od jednotlivce, pes pr i ir kolektiv.
Produkn objem kvy se na svt pohybuje v kvantu kolem 100 mil. ok (x 60 = kg) a z toho vyplvaj i konzumn sla, jejich svtov prmr se pohybuje kolem 7 kg na osobu/rok. Tato velmi vznamn konzumn surovina musela mt logicky sv zastoupen v riminsk pehldce cukrskch a kavrenskch produkt.
S pozoruhodnm kvovm stnkem, a zrove i vbornou kvou majc t sv zastoupen v esku, se pedstavila firma prezentujc kvu Excelsior

 

 

 


Cukrovinky

 


  

 

Dekorace

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

  

  

  

  

  

Sklo

  

  

  

  

  

  

  

  

 

28. ronk veletrhu SIGEP je v tto chvli ji minulost a nezbv vyslovit chvlu vetn podkovn jeho organiztorm. Dvody tohoto vysloven byly popsny v pedchozch statch  tto estidln reporte.
Dostaly se nm ji i oficiln zprvy o nvtvnickm potu letonho ronku, kdy nvtvnost oproti loskmu roku stoupla o 10,2 procent.
Ve srovnn s rokem 2006 pijelo na riminsk veletrh podvat se o 15 procent vce zahraninch nvtvnk a to ze 123 zem.
Chceme-li aby nae profesn rove mla vzestupn trend, je vskutku nezbytn pouit se v mstech, kde se koncentruj pikov vrobky, vetn ukzkovch akc hrajc oborov prim celho svta.
Jednou z takovch mimodnch pleitost je veletrh SIGEP v RIMINI, kter se bez nadszky za dobu sv necel tdestkov historie propracoval
mezi evropskho ldra cukrsko-zmrzlinsk veletrn propagace.
Nvtva pmoskho Rimini nen jen oborovm pouenm, ale zrove i tolik potebnm oddychem prv v obdob, kdy mme "keft" tak trochu u ledu.

Lid muslimsk vry maj pedsevzet alespo jednou za ivot navtvit posvtn a poutn msto islmu Mekku.
Cukri by mli v zjmu svho zdokonalovn alespo jednou za tyi roky navtvit cukrskou mekku svho oboru, veletrh SIGEP v Rimini.


Vytisknuto dne 25.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku