�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


SIGEP - Rimini 2007/ - 5

Autor: Ji ez z Vtrnku
Datum vyd�n�: 30.01.2007
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=926

28. ronk cukrskho, zmrzlinskho a pekaskho veletrnho festivalu se vyznauje rok od roku nvtvnickou gradac, kdy navc v letonm roce v mase publika zeteln vystupovaly kontury obliej asijskch nvtvnk...

fiogf49gjkf0d

28. ronk cukrskho, zmrzlinskho a pekaskho veletrnho festivalu se vyznauje rok od roku nvtvnickou gradac, kdy navc v letonm roce v mase publika zeteln vystupovaly kontury obliej asijskch nvtvnk, je v letech pedchozch byly spe afrnovou vjimkou.
V proudcch davech kadho dne bylo mon zaslechnout v objemu mezzaforte i intonaci slovanskch jazyk, v nich dominovala rutina a chorvatina. etina, by trochu s odstupem, mla svj podl v unisonu nvtvnho sboru, a rovn tak, svm procentulnm podlem i sloventina.
Rozhovor v tiskovm stedisku s dvaty hovocmi melodickou italtinou, byl v letonm roce u pouze asem pedminulm, nebo  letos v pvalu prce, krom povinnch nezbytnost, u neml  nikdo na nikoho as.
Stejn tak dvj korzo veletrnmi halami, kdy bylo nkdy i mon si rozpaovanm prothnout chz devnc dy, patilo k dob minul, protoe leton zjem o cukrsk produkty, ani prozatm znme statistiky, bude urit rekordn a nedovoloval plin pohyby navc.
Nen divu. A to nejene proto, e Itlie a ve spojen se sladkm oborem, hraje v tto profesn kategorii svtov prim. Ale navc, jak je dobe znmo, Italov jsou skvli designei a ji samo prosted vstavnho arelu, je je umn situovno na tn lbivosti emocionlnho proitku, doke v jejich proveden zapsobit jako stela Amra, je spout lskou srdce dua milenc.
Ale snesme se ze sfry citovch vjem do pzemn reality a spolen, ji po pt, vstupme do veletrnch prostor riminskho SIGEPU.
Prohldka sekc SIGEP Arreda  - vybaven provozoven a SIGEP Decora hodn napovdla tm, kte hodlaj sv provozovny inovovat, protoe zkaznk je, jak prav obchodn psychologie,  pitahovn vdy nm novm.  A prv zpsob vybaven a dekorac je nabzen tmi, kte si dokzali v italskm nronm konkurennm prosted vydobt prostor na hork vstavn pd italskho SIGEPU.
okolda s jejmi monmi, ba snad i nemonmi variacemi, mla svj rozshl prostor v sektoru ChocoSigep. Zde se nabzely k pohledu v rozshlm rozsahu suroviny, technologie, stejn tak i jejich praktick pedveden, vetn vroby okoldy t nejvy kvality.

  

  

  

   

  

 

Zpsob zhotoven cukrskch vrobk byl nepebern a kad si urit nael ten svj druh dezert, o nm by chtl zskat o poznatek vce.

  

  

  

  

... technika, technika, technika ..., jinak ani snad nazvat nelze sta pojednvajc o technice veho druhu majc spojitost s cukrskm oborem, kdy ne ve stovkch, ale po tiscch rozlinch stroj, a to chladcch , mrazcch, hntacch, lehacch, plncch, stkacch, smacch, atd., atd.
Ten, kdo by pijel , eknme pouze na dva dny, a chtl  by se  strojn tmatikou zabvat obrnji,  patrn by nezvldl u nic jinho.
I to byla jedna z vstavnch tv mezinrodnho oborovho veletrhu SIGEP.
V obdobnm duchu meme hovoit o doplcch, je  jsou s cukrskm odvtvm spjaty. A opt msto dlouhho popisovn lze uinit pouze jedin, a to uvst pslun odkaz na ji vyen, vrazem viz. ve.

  

  

  

  

Pokud mte provozovnu s potemnlm prostedm, nen problm se ppadn nechat ispirovat nsledujcmi obrzky.

  

  

Do dopkovho vtu nle i tento sortiment, kter bude jistotn velkou upoutvkou pro nae nejmen.

  

 


Vytisknuto dne 28.03.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku