�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Sigep - Rimini 2007/ - 1

Autor: Ji ez z Vtrnku
Datum vyd�n�: 24.01.2007
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=922

V tradinm termnu v netradinm projevu zimnho obdob pevzal svoji cukrskou veletrn vldu vstavn gigant oboru sladkho emesla, dnes ji mono bez nadszky ci, v prosted evropsk cukrsk vstavn mekky, v italskm mst Rimini

fiogf49gjkf0d

La Forza del SIGEP !!!

Tak eeno pouze ve vt hol, kter ve svch dalch vtnch nvaznostech ns provede mnohostrannm gastronomickm romnem, jen ve svch prbnch statch ns seznm se vemi pidruenmi obory tvoc v souhrnu obshlou beletrii vestrannho gastronomickho tvaru, jeho tradin msto setkn se kon v proslulm pmoskm letovisku.
Komplexn cukrsk sloka sestv ve sv mnohostrannosti z etnch destek soubor, kter ve sv provzanosti dok rozehrt struny lidskch emoc, jsouc  zptnm prostedkem k obrovit pleitosti pro ztvrnn irok kly lidskho umu a k projevu jeho nejzazch zkout tajemna lidsk due.
Mm-li bt konkrtn, tak v zkladov podob budeme hovoit o surovinch, strojnch a technickch zazench, psluenstv, dekoracch, doplcch, hygienickch prostedcch, pracovnch odvech a mnohch dalch skupinch, kter se dle dl do destek, namnoze stovek konkrtnch subjekt, a to ve pedloeno nvtvnickmu zjmu pod jednou stechou.

   

   

   

Ve jako na dlani, ml tak monost vidt, ochutnat, ovont, pouit se a proctit ten, kdo zavtal na 28. ronk cukrskho veletrhu SIGEP.

Samotn jednoslovn vraz cukrsk, je pouze projevem zestrunn, nebo pln rozsah tohoto veletrnho festivalu v sob pojm cel objem cukrskho oboru, ponaje klasickmi zkusky a po jejich posledn vvojovou fzi, zmrzlinstv, cukrovinky, okoldovnictv, pekastv, jemnho peiva, vrobu fast food, a jak i nejinak v Itlii, samozejm vrobou pizzy.

   

     

   

   


    


To jenom zkrcen pro vod. Dle meme pokraovat obalovou technikou a pedmty, dekrem, nbytkovm vybavenm, designem, potravinskmi doplky, ingrediencemi, barvivy, sklem, ndobm, ochucovadly veho druhu i zazenm pro svteln efekty.

   

  

Do rozmatitosti irok palety nabdek se dle hls pracovn odvy, propagan tabule, nvst a mnoh dal podrobnosti na tento zpsob.

Itlie a kva. Jednolit dlouhodob symbiza spoleenskho pojmu, kter pi tak vznamn akci jako je veletrh SIGEP neme v dnm ppad chybt. A nejenom chybt, ale sama sv kouzlo exotick chuti nabz v irok monosti ochutnvek, co zdaleka neplat pouze o tomto ernm gastronomickm zlat, nebo o senzorickou pze nvtvnka riminskho veletrhu se uchz mnoh a mnoh dal vstavn obory zastnn pi velkolep slavnosti cukrskho a jemu pidruenmu oboru.

   

 

Speciln vstavn skupinu tvoila nabdka chladicch vitrn, kdy na horkou pdu mistr italskho disignu vstoupila i jedna esk firma s italskch nzvem La SQUADRA czech cooling systems, majc sv psobit na moravsk pd v obci Bluina.

Svoji vlastn kapitolu psala riminsk gastronomick vstavn beletrie prostednictvm rozshlch soutnch akc a tmatickch semin v ivch pedvdcch akcch italskch mistr svho oboru.

   

   

SIGEP a cukrsk soute, je nezbytn vazba tmatickho nmtu veletrhu a podoby jeho praktick npln. Krom tradin soutn vize, mla tentokrt riminsk sout junior i specifickou disciplnu, kterou byly kresby ve stylu graffiti

   

O dokonal informan servis se staral tm vstavnho tiskovho stediska STAMPA,  jeho ote spovaly v dch rukou dvojice Alessandro Piccinini a Roberty Massini

V dnen vstupn reporti, vs seznmme prbn s jednotlivm nabdkovm sortimentem, doplnnm strunm popisem a v nsledujcch dnech zamme n pohled na nkter vybran oborov skupiny s detailnjm zbrem.

... pokraovn pt ...


Vytisknuto dne 27.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku