�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Gastrojunior - Nowaco Cup v kvalifikaèní pozici

Autor:
Datum vyd�n�: 25.09.2006
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=874

Nejvìtší èeská juniorská gastronomická soutìž poøádaná asociací AKC ÈR, zaklekla do regionálních startovních blokù a výsledky na pardubické cílové pásce urèily první patnáctku z èeských regionù pro brnìnské finále roku 2007

fiogf49gjkf0d

Nejvìtší èeská juniorská gastronomická soutìž poøádaná asociací AKC ÈR, zaklekla do regionálních startovních blokù a výsledky na pardubické cílové pásce urèily první patnáctku z èeských regionù pro brnìnské finále roku 2007 v cukráøské profesi.
Moravská gastrovìtev svede regionální klání 7.- 8. 12.  2006 v Ostravì

Soutìžní úkol – obor cukráø

Pøíprava 4 porcí teplého nebo studeného moderního èeského mouèníku v èasovém limitu 45 minut. Mouèník je souèástí tøíchodového restauraèního menu. Povinnou surovinou jsou  švestková povidla od firmy NOWACO. Soutìžící musí dále použít minimálnì dvì suroviny ze spotøebního koše.

• Základní surovina je vybrána se snahou o propagaci èeské kuchynì

• Kalkulaci na 4 porce si soutìžící pøinese již zpracovanou na soutìž (název výrobku, množství surovin, technologický postup). Soutìžící odevzdá kalkulaci pøi registraci.

• Soutìžící by mìl dodržet odborný èasový sled kuchaøských prací.

• Soutìžící musí využít nejménì 100 g  švestkových povidel na ètyøi porce.

• Soutìžící si ostatní suroviny zajistí sám dle vlastní úvahy, vèetnì surovin ze spotøebního koše.

• Spotøební koš :
1. Mohrenglanz – tuková kakaová poleva mléèná  od firmy FIALA
2. Lísko oøíšková ochucovaní pasta od firmy FIALA
3. Èokonuga – èokoládová pasta na peèení i psaní od firmy  FIALA
4. Oøechy vlašské
5. Tvaroh: všechny  druhy
6.  Vanilkový lusk
7. Ovoce èerstvé - jablka
8. Ovoce èerstvé – hrušky
9. Ovesné nebo pšenièné vloèky
10. Smetana

GASTRO JUNIOR  -  21. - 22. 9. 2006

Obor - CUKRÁØ

Soutìžící

Škola

Souèet

Poøadí

Diplom

Jméno a pøíjmení

Batovec Václav

Støední škola hotelnictví a gastronomie hotelu International

226

1

zlatý

Tykalová Jiøina

Støední škola zemìdìlská a potravináøská, Klatovy

208

2

zlatý

Semerádová Adéla

SPV Intercontinental s.r.o.

205

3

zlatý

Floriánová Marie

SŠ obchodu a služeb, Ústí nad Labem

197

4

støíbrný

Jirsová Kateøina

SOŠ a SOU Nové Mìsto nad Metují

181

5

støíbrný

Koèí Zdeòka

SOŠ a SOU Polièka

174

6

støíbrný

Jaòour Michal

SHŠ Bukaschool Most

144

7

bronzový

Práchenská Aneta

Labská hotelová SOŠ a SOU Pardubice

134

8

bronzový

Horáková Veronika

Støední škola gastronomie a služeb, Liberec

128

9

bronzový

Jiroudková Tereza

Støední škola øemesel a služeb, Dìèín

124

10

bronzový

Brátová Jana

SOU a SOŠ SÈHSD Hronov

123

11

bronzový

Chvalová Pavla

Obchodní akademie a hotelová škola, Turnov

97

12

úèast

Kopecká Vìra

Støední odborné uèilištì Vlašim

93

13

úèast

Robovská Jana

SOU spoleèného stravování Podìbrady

84

14

úèast

Procházková Alice

Hotelová škola, Teplice

82

15

úèast

Zsigová Andrea

SOU a SOŠ SÈHSD Hronov

70

16

úèast

Velíšek Lukáš

Integrovaná støední škola Mladá Boleslav

59

17

úèast

 

 

 

 

 

prvních 15 soutìžících postupuje do finále v Brnì

zdroj AKC ÈR


Vytisknuto dne 29.03.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku