Článek ze serveru Cukrář.cz (www.cukrar.cz)


Všechna práva vyhrazena (c) 2001 Větrník, s.r.o.
Upozornění: Doslovné ani částečně přebírání tohoto materiálu není povoleno bez předchozího písemného svolení spol. Větrník, s.r.o.
Takto vytištěná stránka není dokladem shody vytištěného textu se skutečným článkem a jako taková nemůže ani být použita.


Studio En Sucre D´Art Mirky Slavíkové

Autor: Mirka Slavíková
Datum vydání: 13.6.2006
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=853

Aktualizace kurzů do června 2006


fiogf49gjkf0d

Aktualizace kurzů do června 2006

29. květen – 30. květen –  Modelování z plastického modelovacího cukru a z plastické čokolády– technika pro modelování karamelu
Cena:  4.000,00 Kč

5. červen  -  Čokoládový seminář – temperance a výroba francouzských pralinek
Cena: 1.000,00 Kč

6. červen  -  Seminář „Kynutá těsta“ – croissants, briošky, savarinky, banketky
Cena: 1.500,00 Kč

7. červen  -  Seminář „Zpracování ovoce“ – ovoce tropické i naší provenience
Cena: 2.000,00 Kč

9. červen  -  Seminář „Omáčky/coulis a letní dezerty“ – vše o omáčkách a jejich použití a kombinace, letni dezerty letošní sezony 
Cena: 1.800,00 Kč

12. červen – 14. červen  -  Kurz modelování karamelu  - techniky modelování karamelu a využití v praxi
Cena: 6.000,00 Kč

19. červen  -  Čokoládový seminář – temperance a výroba francouzských pralinek
Cena: 1.000,00 Kč

20. červen  -  Seminář „Jak se připravovat na soutěž“ – techniky  a triky  k vylepšení exponátů, glazování v cukrařině a současné trendy
Cena: 1.900,00 Kč

21. červen  -  Seminář francouzské cukrařiny  - cukrářské jednoporcové dezerty a zákusky   
Cena: 1.800,00 Kč

N O V I N K A!!!!! Cena: 5.000,00 Kč

26. červen – 30. červen – 1. týden letní cukrářské školy
03. červenec – 07. červenec – 2. týden letní cukrářské školy
1. den – modelování z plastického cukru
2. den -  francouzská cukrařina
3. den -  restaurační dezerty
4. den -  modelování z karamelu
5. den -  čokoláda a francouzské pralinky

Astoria Scholaris – vzdělávací asociace,
IČ 269 89 484
Zborovská 3, 150 00 Praha 5 – Smíchov, ČR    

Mirka.Slavik@email.cz,  tel. +420 605 266 431

bankovní spojení: e-Banka, a.s., č.ú. 2029783001/2400 
Přihlášky jsou akceptovány po zaplacení kurzovného, možnost splátek a na veškeré dotazy volejte či e-mailujte.


Vytisknuto dne 24.10.2021 ze serveru
Cukrář.cz (www.cukrar.cz)
Konec článku