�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


GASTRO HRADEC 2006

Autor: Jiøí Øezáè z Vìtrníku
Datum vyd�n�: 11.04.2006
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=834

XI.roèník národní pøehlídky kuchaøského a cukráøského umìní a I. roèník mistrovství republiky. 21. dubna 2006, Kongresové centrum Aldis, Hradec Králové

fiogf49gjkf0d


Absolutní vítìz v soutìži seniorù kuchaøù i cukráøù obdrží "Pohár Rudolfa Pøibyla" jako nejvyšší ocenìní a titul "MISTR REPUBLIKY.
Pøipravující škola juniora vítìzného juniora dostane ocenìní v podobì prestižní ceny GATRO HRADCE.

SOUTÌŽNÍ KATEGORIE

KUCHAØI

K/1 - Slavnostní mísa pro 8 osob a dvouporcová restauraèní mísa
K/2 - Šest druhù pøedkrmù na talíøích a pìtichodové menu vèetnì sladkého kuchaøského dezertu
K/3 - Šest druhù finger fooods po 6ti kusech, z toho 3 druhy teplé a 3 druhy studené a tøíchodové menu prezentované ve studeném stavu
K/J -  Junioøi do 21 let - Slavnostní mísa pro 8 osob

CUKRÁØI

C/1 - Slavnostní dort a slavnostní mísa rautových zákuskù pro 6 osob
C/2 - Malá mísa dezertù pro 4 osoby a 6 druhù restauraèních mouèníkù
C/3 - Tøi rùzné porcovatelné dorty na 12 kusù -z každého výkroj
C/J - Junioøi do 21 let - Slavnostní dort - volné téma

ZVLÁŠTNÍ KATEGORIE

Z/K - Kuchaøská artistika (led, zelenina. ovoce, slané peèivo, tuk...)
Z/C - Cukráøská artistika (karamel, èokoláda, marcipán ...)
Z/J - Zvláštní výrobek juniorù do 21 let

KATEGORIE PRO HANDICAPOVANÉ

H/K - Kuchaøský výrobek -volné téma
H/C - Cukráøský výrobek - volné téma
H/Z - Zvláštní výrobek - volné téma

SOUTÌŽ DRUŽSTEV

D/D - Družstvo hotelù a firem v jakémkoli poètu soutìžících, minimálnì 3 nad 21 let, každý soutìžící v libovolné soutìžní kategorii
D/J - Družstvo juniorù do 21 let v jakémkoli poètu soutìžících, minimálnì tøi, každý soutìží v libovolné soutìžní kategorii

Hodnocení družstva je vypoèítáno aritmetickým prùmìrem z dosažených bodù v soutìžích jednotlivcù.

Ukázka vítìzné cukráøské soutìžní práce za rok 2005 trojnásobné absolutní vítìzky Gastrohradce Anny Baštýøové z Francouzská restaurace Obecního domu Praha. 



Anna Baštýøová 
Francouzská restaurace Obecního domu, Praha

 

Ukázky vítìzné seniorské kuchaøské tvorby Jana Davídka z Regionálního týmu Praha naleznete ZDE (www.gastronews.cz)

 

Další informace

Úvodní slovo k XI. GASTRO HRADEC 2006
Základní informace Gastro Hradec 2006
Soutìžní kategorie
Èasový harmonogram a program
Pøihláška pro soutìžící - soutìž Gastro Hradec
Pøihláška pro vystavující firmy - veletrh firem
Pøihláška pro doprovodný program - pódiová vystoupení škol
Pøihláška pro pasivní prezentaci školy


Vytisknuto dne 18.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku