�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Zlat a stbrn obrazov echo Gastro Junior Nowaco cup

Autor: Ji ez z Vtrnku
Datum vyd�n�: 15.03.2006
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=818

Stle doznvajc vzpomnka na nrodn kolo gastrojunioru v Brn se neodbytn vrac v podob mylenky tdennho dn, kdy soutn rej postav v blch odvech svm pohybem a prac vyploval prostor veletrn pavilnu.

fiogf49gjkf0d

Stle doznvajc vzpomnka  na nrodn kolo gastrojunioru v Brn se neodbytn vrac v podob mylenky tdennho dn, kdy soutn rej  postav v blch odvech svm pohybem a prac vyploval prostor veletrn pavilnu. Vrame se jet jednou do dn svtku mladch gastronom prostednictvm digitlnch obrzk a prohldnme si nkter prce, kter skonili v psmu zlatho a stbrnho ocenn.

Obor cukr


Horkov Hana SH Bukaschool Most, zlato - 71.20 bod 

Oplatka z listovho tsta, plnn jablenm krmem s anzovo-skoicovou omkou a okoldovm dortkem z okonugy

Neporov Kristna S gastro. a hotel. Praha-Brank,stbro - 66.80 bod

Jablen el se skoicovm pikotem doplnn vanilkovou zmrzlinou, okoldovm obloukem, horkou malinovou vou s jahodou a listovm bonbonkem s okoldou na zakysan smetan

Skikov Marie S Frentt p.R., stbro - 56.40 bod

Komnek z listovho tsta plnn sms jablek, Sultnek a pekanovch oech, s jahodami porovanmi v blm vb doplnn vanilkovou zmrzlinou, s pomeranovou omkou dochucenu Morenglanz a karamelovou ozdobou

fotoreport z oboru kucha, nk naleznete na naem webu www.gastronews.cz


Vytisknuto dne 20.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku