�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Ven kolegov, oprostte se sobectv !!!

Autor: Ji ez z Vtrnku
Datum vyd�n�: 22.02.2006
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=802

Digitln mdium poskytuje uivatelm mnoho vhod a se jedn nap. o aktualizaci, rychlost penosu dat, monost diskuse a je bezplatn.

fiogf49gjkf0d

 

 

Cukrsk portl www.cukrar.cz je prv gastronomick server v esk republice a do vnku sv innosti si pedsevzal bt modernm digitlnm spolenkem ns vech, kte mme s cukrskm oborem profesionln i zjmov vztah a hodl bt npomocen va innosti informac, radou, i monost vzjemn vmny poznatk.

Digitln mdium poskytuje uivatelm mnoho vhod a se jedn nap. o  aktualizaci, rychlost penosu dat, monost diskuse a je bezplatn. Zejmna posledn zmnn pednost, je avak vzato z pohledu provozovatele, znanm handicapem.  Problematika spov v tom, e informace vm pedan, spolu s dalmi nabzenmi monostmi, nejsou doveny va finann protihodnotou, jak je tomu u titnch asopis.

Diskusn pspvky a  poadavky veho druhu prostednictvm tohoto mdia jsou ureny cel uivatelsk obci, a pesto se bohuel najdou i tac, kte vyuvaj slueb naeho portlu prostednictvm prosby o radu, ale o zskan poznatky se nehodlaj s ostatnmi podlit.

Dokladem toho je doplnk jejich dosti, kdy odpov si podmiuj zaslnm na svj email, i telefon, bez toho, e o nabytou vdomost by se hodlali podlit s ostatnmi.

Pvodn pedpoklad o uivatelsk seriznosti vychzel z nzorov logiky , e kdy hodlm vyuvat zazen ku vlastnmu prospchu, a to bez nroku na finann protihodnotu, podlm se  alespo s ostatnmi uivateli o zskan poznatek prostednictvm tohoto mdia a pispji dlm zpsobem k jeho obsahov nplni a o nabyt poznatky se podlm s ostatnmi a nebudu si sobecky nrokovat odpov pouze pro sebe. Bohuel u nkterch je opak pravdou.

Takovto jednn nelze jinak oznait ne za sobeck a za parazitovn na na  - a vte, e mnohdy nadlidsk - problematice pi vydavatelsk innosti tohoto odbornho portlu.

Obdobn je tomu tak, kdy si nkte poradnu zamuj s inzertn slubou.

Pokud by tato tendence mla pokraujc charakter jeho vystnm je nerespektovn posln tohoto mdia jako slubu cel na veejnosti, museli bychom pikroit ke korekci takovchto "pspvk".

Chceme vit, e nastal situace nevznikla ani tak ze sobeckho a zjmovho myslu jako z nedomylen situaci a e se ji nebude opakovat.

 

Ji ez z.V., vydavatel a fredaktor

portl www.cukrar.cz a www.gastronews.cz


Vytisknuto dne 29.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku