�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Sout - Slan a sladk variace s pouitm listovho tsta

Autor: AKC R
Datum vyd�n�: 09.09.2005
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=771

Soutc m za kol ,bhem 20.minut vyrobit a upct 4 porce sladkho nebo slanho vrobku z listovho tsta,za pouit konvektomatu. Npl si soutc mohou dovst pedem pipraveny,zelenina, omky a dal ozdoby se budou dodlvat pmo na mst.

fiogf49gjkf0d

ASOCIACE KUCHA A CUKR R
Poboka Severn Morava a Slezsko
sms@akc.cz - www.akc.cz - www.gastromorava.cz
 

U pleitosti Festivalu Gastronomie a npoj OLIMA 2005 vyhlaujeme sout

Slan a sladk variace s pouitm listovho tsta

Dne 7.jna 2005 od 9.hodin


Sout pod GastrocentrumMoravia, AKC R SMS, Vstavit Flra Olomouc, Dart s.r.o. Plze- Kimice, Retigo s.r.o, COMMODITY TRADING s.r.o. dovozce palmovho oleje Carotino

 

  PRAVIDLA SOUT̎E PODMNKY ASTI V SOUT̎I, INFORMACE

Podmnky asti
Soute se mohou zastnit ci stednch odbornch uili a hotelovch kol (zvlt je vhodn pro zanajc soutn kuchae).

Hlavn surovina
Listov tsto Rina pltky rozmr 12x24 cm vrobce Dart s.r.o. Plze-Kimice, kad astnk dostane poadovan mnostv na mst. Na zkouku mono zakoupit hlavn surovinu u firmy FAMILY FROST

Zadn kolu
Soutc m za kol ,bhem 20.minut vyrobit a upct 4 porce sladkho nebo slanho vrobku z listovho tsta,za pouit konvektomatu. Npl si soutc mohou dovst pedem pipraveny,zelenina, omky a dal ozdoby se budou dodlvat pmo na mst.

Mal doporuen
Za dvacet minut state upct jednoporcov vrobky, kter nevychladnou. Nedoporuujeme zdobit krmy, lehakami apod.

Kuchask studio
Kuchask studio bude vybaveno nerezovm stolem,2.induknma plotnami,konvektomatem RETIGO 2/3 , gastrondobama do konvektomatu a hrncem a pnv na indukn plotnu.
Ostatn poteby vetn porcelnu na prezentaci vrobku si soutc je povinen pivzt.

Hodnocen
Hodnocen vrobku probhne na mst.Hodnotc komise se bude skldat ze zstupc AKC, Dart s.r.o.,Vstavit Olomouc

Hodnot se
Chu, vn, skladba surovin, vzhled, hygiena, dodren asovho limitu

Ocenn
1.msto
Pohr, diplom, vcn cena
2.msto
Pohr, diplom, vcn cena

3.msto
Pohr, diplom, vcn cena

dal umstn:
diplom a upomnkov pedmty

Informace podaj:  p. Ludk Bil, tel.: 603 854 372
                              p. Jakub Sedlek, tel.: 605 849 185

 

zdroj: AKC R


Vytisknuto dne 20.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku