�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


BA & KONDA ve Welsu (Rakousko) nov rozmry veletrhu - 17. a 21. z, Messe Wels

Autor: PR
Datum vyd�n�: 11.08.2005
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=768

Jedinen rakousk odborn veletrh pro pekae a cukre, prezentuje ji dnes npady ztka a nabz pekam, cukrm, provozovatelm kavren a cukrren monost zskat nejaktulnj informace a poznatky z oboru.

fiogf49gjkf0d

Jedinen rakousk odborn veletrh pro pekae a cukre, prezentuje ji dnes npady ztka a nabz pekam, cukrm, provozovatelm kavren a cukrren monost zskat nejaktulnj informace a poznatky z oboru. Veletrh peka a cukr BA & KONDA 2005 se kon od 17. do 21. z 2005 v hornorakouskm veletrnm mst Wels.  


Nomenklatura veletrhu

- suroviny, ppravky, polotovary

- technick a provozn een

- vybaven a zazen obchod

- podpora prodeje, obaly, reklama

- sluby a informace odvtv, nov   

  koncepty zskvn zkaznk

- potraviny a obchodn zbo

 


Highlights ronku 2005

- 13. ronk soute o nejlep chlb

- 2. ronk soute o nejlep pralinku

- mezinrodn BAKE Award

- diskuzn frum ROTE COUCH

- mdn pehldky
- odborn diskuze a pednky
- ukzky emesel a dovednost

 

 
Pekai, cukri, provozovatel kavren, cukrren, snack bar a bister potebuj inovativn een svch provozoven, nov odbytov cesty a nov impulsy, vedouc k zskvn no stlch zkaznk. Na veletrhu BA & KONDA 2005 nalezne kad zjemce irokou nabdku monost, jak dle rozit svou obchodn psobnost.
 
Tento veletrh ukazuje nov tmata a nabz kompletn een pro podniky vech velikost. Coffe to go, sndan a svaina v pekastv, bio-produkty, vyuit vpoetn techniky v pekastvch, nebo catering jako dal mon distribun cesta jsou jen nkter trendy ztka, kter Vm nabz veletrh
BA & KONDA 2005.

O vysok kvalit veletrhu BA & KONDA vypovd nejlpe ast vedoucch firem v danm odvtv, irok ast vystavovatel, stejn tak jako prakticky zamen doprovodn program a tmatick soute o nejlep vrobek. V sedmi vstavnch halch mete zhldnout nabdku produkt a slueb vce ne 180 vystavovatel a jejich partner z celho svta. Vystavovovateli jsou vedouc podniky, zabvajc se tmito oblastmi: suroviny, polotovary a ppravky, technick a provozn een,vybaven obchod, podpora prodeje, sluby a informatika, potravinstv a obchod. Nvtvnkm z ad odborn veejnosti bude nabdnut nespoet rad a novch een, vechna oekvn budou jist naplnna naplnna.


Velk mezinrodn zjem

Dky mediln podpoe a vyuvn monost modernch informanch kanl v sousednch zemch EU, se meme pochlubit tm, e plnch 25 % nvtvnk pijede na veletrh z ciziny. Mezinrodn nvtvnci veletrhu pijd  jak z nov pistoupivch zem EU, pedevm ze Slovenska, ech, Maarska a Slovinska a samozejm tak z tradinch oblast jako je teba Bavorsko i Jin Tyrolsko.
Pro dal podporu tohoto trendu bude na veletrhu BA & KONDA 2005 zzeno EU-centrum.
EU-centrum slou jako servisn msto pro nvtvnky z ad odborn veejnosti, kte hledaj nov dodavatele. Stejn tak dobe porad i firmm, kter buduj nov odbytit v novch lenskch zemch EU. Ideln pleitost, jak navzat kontakty s novmi obchodnmi partnery. Nai tlumonci Vm na mst pomohou pekonat jazykov bariry. Prohldky veletrhu za doprovodu tlumonka (esk, slovensk, maarsk a slovinsk jazyk) se konaj vdy od 10,30 hod.

Veletrh zaujme kadho rozmanitm programem.

Nechte se pekvapit rozmanitm programem s praktickmi ukzkami, napnavmi soutemi, informativnmi pednkami a havmi diskusemi: 13. ronk soute o nejlep chlb je zattn Svazem peka a letos se kon pod mottem chlb z Evropy. Sout nabz monost srovnn kvality irok nabdky chleba a peiva v sedmi kategorich. 2. ronk soute o nejlep pralinku je zattn Svazem cukr a letos se kon pod mottem uvat si s radost. Sout nabz monost srovnn emeslnho zpracovn, chuovch vlastnost i odborn prezentace okoldovch lan, pralinek a balench domcch specialit.
Mezinrodn BAKE Award je sout evropskch pekaskch kol, podan Odbornou kolou potravinskch technologi ve Welsu. Tmy jednotlivch kol zde zm sv praktick i teoretick dovednosti pi pprav a prezentaci typickch regionlnch specialit. Kad vstavn den je vnovn jednomu tmatu, kter vybrala Odborn kola potravinskch technologi.

Dal informace, detailn program, seznam vystavovatel a mnoh dal naleznete na www.oeba-oekonda.at.  Rdi Vm zdarma zaleme informan letk v eskm jazyce. Objednvejte emailem: a.ferstl@messe-wels.at.


Vytisknuto dne 27.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku