�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


O aplikaci i-Krbo (HACCP)

Autor: František Adámek
Datum vyd�n�: 16.03.2005
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=717

V nabídce úvodní stránky portálu Cukrar.cz se objevil nový odkaz "HACCP". Pro ty, kdo si ho zatím nevšimli, ale i pro ty, kdo ho již vyzkoušeli, uvádíme jeho bližší popis a krátké vysvìtlení.

fiogf49gjkf0d

Do levého menu na tomto portálu byl pøidán odkaz "HACCP" na internetovou aplikaci iKrBo, kterou ve spolupráci s partnery tohoto portálu pøináší firma Veøejná informaèní služba, spol. s r. o. Tato aplikace slouží k vytvoøení Vaší vzorové dokumentace k systému kritických bodù.

Vzorová dokumentace obsahuje metodiku zavedení systému kritických bodù s podrobnými postupy a návody. Dále skupinová schémata výrobních postupù spolu s navrhovanou analýzou nebezpeèí a kritickými body. Je zde také systém formuláøù pro záznam skuteèností, které vyžaduje vyhláška 137/2004, a další informace (zásady provozní a osobní hygieny, správné skladování potravin…)

Pøi první návštìvì této aplikace je tøeba stisknout tlaèítko NOVÁ REGISTRACE a ve formuláøi, který se otevøe, vyplnit registraèní informace. Tyto informace budou sloužit k doruèení objednaných produktù a dále budou zaneseny do dokumentace k systému kritických bodù. Po úvodní registraci budete vedeni sledem formuláøù, jejichž pomocí si dokumentaci doplníte a nadefinujete podle svých potøeb – výrobní èinnost, výdejny, realizaèní tým (tým HACCP), dále si vyberete schémata výrobních postupù, o která máte zájem. V oblasti HACCP poskytujeme i další podporu (spoleèné školení, individuální podporu, vnitøní audit…), toto je možné si objednat v dalším z formuláøù. Pak staèí jen objednávku vytisknout, zaslat na adresu, která se rovnìž vytiskne, zaplatit fakturu a do 14 dnù Vám hotovou dokumentaci zašleme.

Vìøíme, že i tento nástroj Vám pomùže vypoøádat se s kritickými body.

Mgr. František Adámek je manažerem projektu i-KrBo, pracuje ve firmì VIS Plzeò.


Vytisknuto dne 03.05.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku