�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


GASTRO JUNIOR BRNO 2005 - NOWACO CUP

Autor: red
Datum vyd�n�: 28.02.2005
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=710

11. roèník soutìže mladých odborníkù v oblasti gastronomie - národní soutìž s mezinárodní úèastí. Poøadatel Asociace kuchaøù a cukráøù Èeské republiky a Veletrhy Brno, a.s.

fiogf49gjkf0d



Poøadatel

Asociace kuchaøù a cukráøù Èeské republiky

Veletrhy Brno, a.s.

 

Odborný garant

Asociace kuchaøù a cukráøù Èeské republiky

 

Hlavní sponzor

NOWACO Czech Republic s.r.o.

 

Hlavní partneøi

INTERGAST PRAHA s.r.o.

JIVA-JIRÁK výroba velkokuchyòského zaøízení spol. s r.o

 

Partneøi

BONDUELLE, spol. s r.o.

ÈEROZFRUCHT s.r.o.

FIALA-PRAHA s.r.o.

Lesy Hluboká nad Vltavou a.s.

MC CAIN FOODS Czech Republic, s.r.o.

ZNOVÍN ZNOJMO, a.s.

Èasový harmonogram spoleèný pro všechny soutìžní obory

28. února 2005 (úterý)

Prezence úèastníkù 11,00 - 13,00 hod.
DOMOV MLÁDEŽE SOU spojù, Èichnova 23, Brno-Komín
Ubytování po prezenci v DM SOU spojù, Èichnova 23, Brno-Komín
Obìd 12,00 - 13,30 hod.
jídelna DM SOU spojù
Písemná pøíprava, losování poøadí, odborné zaškolení 14,00 hod.
uèebny DM SOU spojù
Slavnostní zahájení 17,00 hod.
HOTEL HOLIDAY INN BRNO
 

1. bøezna a 2. bøezna 2005 (støeda, ètvrtek)
Snídanì 6,00 - 8,00 hod.
jídelna DM SOU spojù
Místo obìdù obdrží úèastníci balíèek
Vlastní soutìž 10,00 – 18,00 hod. pavilon "C" Brno - Výstavištì
Soutìž všech tøí oborù probíhá paralelnì na tøech pracovištích
 

1. bøezna
kuchaø
cukráø
èíšník
9,00 hod. – 13,00 hod soutìžící èíslo
1 - 7
1 - 7
1 - 7
13,00 hod – 18,00 hod soutìžící èíslo
8 - 15
8 - 15
8 - 15
2. bøezna
9,00 hod. – 13,00 hod soutìžící èíslo
16 - 22
16 - 22
16 - 22
13,00 hod – 18,00 hod soutìžící èíslo
23 - 29
23 - 29
23 - 29
 
Veèeøe 18,00 - 20,00 hod.
jídelna DM spojù
 

1. bøezna a 2. bøezna 2005 (støeda, ètvrtek)
Snídanì 6,00 - 8,00 hod.
jídelna DM SOU spojù
 

3. bøezna
kuchaø
cukráø
èíšník
9,00 hod. – 14,00 hod soutìžící èíslo
30 - 36
30 - 36
30 - 36
 
Po ukonèení soutìže všech oborù bude pro úèastníky soutìže pøipraven v pavilonu „C“ program.

Ukázky stolování pøipraveny ve spolupráci s profesionály z hotelu Holiday Inn Brno, témata:
- velikonoèní posezení s beránkem
- prezentace bulharského vína TAROFF
 
Slavnostní ukonèení a vyhlášení výsledkù 15,30 hod.
pavilon A - Rotunda

Pøedbìžná statistika soutìže
Poèet pøihlášených škol 49 (z ÈR a SR)
Poèet soutìžících 86

Informace pro návštìvníky z øad studentù
  • v pøípadì zájezdù z odborných škol - možnost parkování autobusù v areálu
  • návštìvníci z øad studentù obdrží po zaplacení vstupného ve výši 40,- Kè vstupní prùkaz, který jim umožní volný vstup na veletrh G+H
  • možnost pøedregistrace = dodání seznamu studentù-návštìvníkù pøed zahájením soutìže (kontakt: dlangerova@bvv.cz) nebo registrace na místì v pokladnì pavilonu A1

ZDROJ: www.bvv.cz/gh


Vytisknuto dne 24.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku