�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


HOGAKA - 50 rok - Karlsruhe

Autor: J.P.Vtrnk
Datum vyd�n�: 24.02.2005
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=708

Odborn veletrh v nmeckm Karlsruhe m ve svm nzvu zaifrovn japonsky znjc nzev, jeho zkratky avak prozaicky vyjaduj vstavn tmata, ktermi byly hotelnictv, gastronomie, catering.

fiogf49gjkf0d

Odborn veletrh v nmeckm Karlsruhe m ve svm nzvu zaifrovn japonsky znjc nzev, jeho  zkratky avak prozaicky vyjaduj vstavn tmata, ktermi byly hotelnictv, gastronomie, catering. Ji rovn pl stovka vstav se uskutenila v tm tistatiscovm mst, ve spolkov zemi Baden-Wrttemberg, je je pro svoji vnitn a vnj zele pezdvno velkomstem v zeleni, kter zabr vce ne 800 hektar, co je 60 procent mstsk plochy.

HOGAKA tentokrt slavila prbnou premiru dky nov zbudovanmu vstavnmu arelu, kter se tak stal nejmodernjm veletrhem v oblasti jihozpadnho Nmecka. V prosted novotou voncho vstavit pedvedla kad z uvedench profes maximum monost ze svho oborovho repertoru, a to jak po praktick strnce, tak i v podob pro dnen dobu ji nezbytnch odbornch fr s nejmodernjmi poznatky gastronomickch know how.

Prv pi pleitosti oteven novho arelu se potvrdila skutenost rychle narstajcho trendu trnho segmentu, kter  kreativn reaguje na zkaznick poadavek po modern gastrotechnice, zdrav viv, novinkch a odbornch informac z kulinskho prosted.

Velk pozornost byla vnovna kv a pstrojm spojench s tmto spoleenskm npojem, nebo v Nmecku je pit kvy ji skoro nrodnm ritulem a jej spoteba na hlavu ped dokonce pivo v jeho konzumaci zaujmaj Nmci druh msto v Evrop (po ech)!

275 vystavovatelskch subjekt se prezentovalo ve tech halch na ploe 16 500 tverench metr. (Dal haly se nalzaj ve vstavb).
To, e tma komunikace s hostem me vyplnit dobu nkolikahodinovho semine, pedvedli zstupci speciln zamenho oboru, ve kterm poslucha audiovizuln veel do taj psychologie vztahu obsluhy a hosta, kterch si v normlnm bhu nvtvy restauranho zazen mnohdy ani nepovimne.
V cukrskm oboru fundovanm zpsobem ze sv praxe spojil neobvyklm zpsobem od sebe velmi odlin poivatiny ktermi jsou okolda a vno, exmistr svta cukrskho oboru Bernd Seifert.

Jednotliv prvky kulinainy v nepebernm mnostv sv nabdky se dostvaj do zornho vjemu strvnka prostednictvm chuti. Proto chuov sloce potravin byla vyhrazena cel jedna hala, kde se nvtvnk mohl seznmit, vetn ochutnvky, s nepebernou adou do rznch podob vyladnch chut standardnch jdel, i ochutnat vzorek rznch regionlnch pokrm.
To, e jdeln kon nen pouhm stravovacm aktem, a e pro rzn pleitosti se i jdla odlin servruj, nen dnou novinkou.
Ale e je mon v tomto a ritulnm obadu pokad nalzt  neotel zpsob novtorstv ns pesvdila prezentace pod nzvem Prosten stl, kdy bylo mon si vybrat zpsob stolovn pro pleitosti rznch oslav typu konferenc, zsnub, svateb, ktin, rodinnch udlost, smutench akc apod.

V dnen dob  dn mezinrodn veletrh neme vynechat podn gastronomick soute. Nejinak tomu bylo i na HOGACE v Karlsruhe, kterou svoj ast poctil i esk kuchask tm CULINARY NESTL TEAM, jeho prce byla ocenna stbrnou medail (bli podrobnosti viz. report Postben manvry)



Ukzka prce Nmeckho teamu: Regentenbau Bad Kissingen



 


CULINERY NESTL TEAM - Vra Kocincov

 


Vytisknuto dne 29.03.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku