| 
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
 Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.
 
 | 
| 22.1.-26.1.2005 - Plocha 90 000m2, 800 vystavovatel (vybaven, pstroje, technologie, hotov vrobky a polotovary, dekorace, doplky, vybaven a psluenstv, sluby, tisk a publikace, ) | 
| fiogf49gjkf0d   
Plocha 90 000m2, 800 vystavovatel (vybaven, pstroje, technologie, hotov vrobky a polotovary, dekorace, doplky, vybaven a psluenstv, sluby, tisk a publikace, )Vrobn chut Itlie (hala A7)
NovinkaVroba cukrovinek  Giro dItalia vrobnch chut  vjimen cesta skrze rzn italsk regiony, vyzdvien kreativity vrobc
Jin Itlie  sobota 22.lednaCentrln Itlie  nedle 23.lednaSevern Itlie  pondl 24.lednaZvren pehldka italskho dobrho vkusu  ter 25.ledna Sobota 23.1.  Confartifianato Alimentazione pedstav, jako poctu Rimini, Koktejly a led, opravdovou diskotku s ledem zaloenou na npojch vech chutA jin Velk forum zmrzliny (hala C3)
Kad den pedvedou hlavn oborov asociace Italskou zmrzlinsk emeslo
22.-23.ledna (sobota, nedle) organizuje Unie mistr vroby zmrzliny  pozornost bude vnovna novm trendm v chutch zmrzliny: pouit ovoce a zeleniny s inovovanmi technikami, nov typy podvn a do hloubky probran reference o novch surovinchpondl 24.ledna  tradin setkn s Podv se zmirzlina od Cogela Fipa           menu kompletn sestaven ze zmrzliny           sout mezi Itli, vedenou Maurem Petrinim  mistrem italskho zmrzlinstv, kter nsleduje 40-tiletou tradici rodiny, a panlskem, vedenm Angelem Corvittem, jednm z nejznmjch panlskch zmrzlin na mezinrodn rovni 
ter 25.ledna  Mezinrodn zmrzlinov sout잔, organizuje SIGA a komise pro ocenn zmrzlinskho emesla Gelato dellAmore (Zmrzlina milk)  - npady z Italsk zmrzlinsk akademie na typick zmrzlinov lahdky pro den svatho Valentna (hala C7)           kad den iv pedstaven, kter stoj zato vidt           zkladem zmrzliny milk bude okolda pepracovan do ervena, k tomu ochucen ern ten, pky nebo fialky   
Nejvt cukrsk forum (hala B3)
Sobota 22.ledna  Sigepgiovani (SIGEP scna mladch)
ci vcvikovch kol budou vystupovat jeden den samostatn  a nsledn po boku italskch a zahraninch profesionl6 kol z Lanceniga (TV), Brescia, Turnu, Tonezza del Cimone (VI), Serramazzoni (MO) a Trevana (vcarsko) Nedle 23.ledna  a pondl 24.ledna  oficiln sout  Italsk juniorsk a seniorsk ampiontForum zakon ohromujc chuov akrobacie v podn pr sloench z cukre a zmrzline, kte pedvedou sladk a zmrzlinu, hork a studen, tekut a ztuhl, mkk a kupav v chodu Sladk a zmrzlina, ovoce a ovoce ve skopce a okold
Organizuje Italsk akademie mistr cukr a Unie mistr zmrzlinstv    
Velk pekask forum (Hala B5) 
Velk sout organizovan Italskm klubem Richemont
9 tm z Itlie a zahrani (Velk  Britnie, Belgie, Rakousko, a Irsko), sloen z peka a pekaeksout se ve vrob a ukzkch pekaskch vrobkpeen chleba bude tak zkladem dalch pln organizovanch Confartifianato Alimentazione A dal 
SIGEP tak nabz nco pro milovnky okoldy Chocosigep (hala A3), organizuje ChococlubPedvdc sekce zasvcen okold  pod Akademie okoldy (hala A1)Forum obal (hala A5)  pozoruhodn pehldka technikPedstaven v zn Rimini Piazza   RIMINI FIERA S.p.A. Edice 26 Otvrac doba: 9,30-19,30 , posledn den 9,30- 17,00 Vstupn 31 EUR www.sigep.it informace pro tisk: +39 0541 744510, e.mail: n.evangelisti@riminifiera.it     |