�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


26. Mezinrodn veletrh vroby zmrzliny, cukrstv a pekastv SIGEP 2005

Autor: red
Datum vyd�n�: 07.01.2005
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=690

22.1.-26.1.2005 - Plocha 90 000m2, 800 vystavovatel (vybaven, pstroje, technologie, hotov vrobky a polotovary, dekorace, doplky, vybaven a psluenstv, sluby, tisk a publikace, )

fiogf49gjkf0d

 

  • Plocha 90 000m2, 800 vystavovatel (vybaven, pstroje, technologie, hotov vrobky a polotovary, dekorace, doplky, vybaven a psluenstv, sluby, tisk a publikace, )
  • Vrobn chut Itlie (hala A7)
    • Novinka
    • Vroba cukrovinek Giro dItalia vrobnch chut vjimen cesta skrze rzn italsk regiony, vyzdvien kreativity vrobc
      • Jin Itlie sobota 22.ledna
      • Centrln Itlie nedle 23.ledna
      • Severn Itlie pondl 24.ledna
      • Zvren pehldka italskho dobrho vkusu ter 25.ledna
    • Sobota 23.1. Confartifianato Alimentazione pedstav, jako poctu Rimini, Koktejly a led, opravdovou diskotku s ledem zaloenou na npojch vech chut
    • A jin
  • Velk forum zmrzliny (hala C3)
    • Kad den pedvedou hlavn oborov asociace Italskou zmrzlinsk emeslo
      • 22.-23.ledna (sobota, nedle) organizuje Unie mistr vroby zmrzliny pozornost bude vnovna novm trendm v chutch zmrzliny: pouit ovoce a zeleniny s inovovanmi technikami, nov typy podvn a do hloubky probran reference o novch surovinch
      • pondl 24.ledna tradin setkn s Podv se zmirzlina od Cogela Fipa

          menu kompletn sestaven ze zmrzliny

          sout mezi Itli, vedenou Maurem Petrinim mistrem italskho zmrzlinstv, kter nsleduje 40-tiletou tradici rodiny, a panlskem, vedenm Angelem Corvittem, jednm z nejznmjch panlskch zmrzlin na mezinrodn rovni

      • ter 25.ledna Mezinrodn zmrzlinov sout잔, organizuje SIGA a komise pro ocenn zmrzlinskho emesla
      •  Gelato dellAmore (Zmrzlina milk)  - npady z Italsk zmrzlinsk akademie na typick zmrzlinov lahdky pro den svatho Valentna (hala C7)

          kad den iv pedstaven, kter stoj zato vidt

          zkladem zmrzliny milk bude okolda pepracovan do ervena, k tomu ochucen ern ten, pky nebo fialky

 

  • Nejvt cukrsk forum (hala B3)
    • Sobota 22.ledna Sigepgiovani (SIGEP scna mladch)
      • ci vcvikovch kol budou vystupovat jeden den samostatn  a nsledn po boku italskch a zahraninch profesionl
      • 6 kol z Lanceniga (TV), Brescia, Turnu, Tonezza del Cimone (VI), Serramazzoni (MO) a Trevana (vcarsko)
    • Nedle 23.ledna  a pondl 24.ledna oficiln sout Italsk juniorsk a seniorsk ampiont
    • Forum zakon ohromujc chuov akrobacie v podn pr sloench z cukre a zmrzline, kte pedvedou sladk a zmrzlinu, hork a studen, tekut a ztuhl, mkk a kupav v chodu Sladk a zmrzlina, ovoce a ovoce ve skopce a okold
      • Organizuje Italsk akademie mistr cukr a Unie mistr zmrzlinstv

 

  • Velk pekask forum (Hala B5)
    • Velk sout organizovan Italskm klubem Richemont
      • 9 tm z Itlie a zahrani (Velk  Britnie, Belgie, Rakousko, a Irsko), sloen z peka a pekaek
      • sout se ve vrob a ukzkch pekaskch vrobk
      • peen chleba bude tak zkladem dalch pln organizovanch Confartifianato Alimentazione
  • A dal
    • SIGEP tak nabz nco pro milovnky okoldy Chocosigep (hala A3), organizuje Chococlub
    • Pedvdc sekce zasvcen okold pod Akademie okoldy (hala A1)
    • Forum obal (hala A5) pozoruhodn pehldka technik
    • Pedstaven v zn Rimini Piazza

 

RIMINI FIERA S.p.A.

Edice 26

Otvrac doba: 9,30-19,30 , posledn den 9,30- 17,00

Vstupn 31 EUR

www.sigep.it

informace pro tisk: +39 0541 744510, e.mail: n.evangelisti@riminifiera.it

 

 


Vytisknuto dne 20.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku