Článek ze serveru Cukrář.cz (www.cukrar.cz) |
Všechna práva vyhrazena (c) 2001 Větrník, s.r.o. |
Velikonoční beránek |
Autor: Enzyma Datum vydání: 9.4.2022 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=6833 |
Nastal čas oprášit velikonoční formu a pak už můžeme dále postupovat dle tradičních receptů. Beránek by rozhodně neměl na svátečním stole chybět – k čaji či kávě přijde určitě vhod! |
Sandra HARMONY je zakoncentrovaná směs určená pro výrobu šlehaných a třených výrobků pečených ve formách. Harmonicky spojuje vysokou kvalitu výrobků s optimální cenou připravené hmoty. Sandra SPEKTRUM – světlá je cukrářská směs určená k výrobě hmot s vyšším obsahem oleje vhodná zejména pro výrobu bábovek, chlebíčků a dalších výrobků pečených ve formách. Sandra – PERNÍK je kompletní směs pro jednoduchou výrobu kvalitního jemného perníku, perníkových řezů a jiných specialit z perníkové hmoty. Doporučená receptura: Sandra HARMONY 1125,0 Sandra SPEKTRUM – světlá 1000,0 Sandra – PERNÍK 1000,0 Doporučený technologický postup: Sandra HARMONY Všechny suroviny spojíme a necháme cca 5 min. bobtnat. Pro získání šlehané hmoty šleháme při maximální rychlosti 6 - 8 minut a dávkujeme do připravených tvořítek. Sandra SPEKTRUM – světlá Všechny suroviny smícháme a necháme 5 minut nabobtnat. Poté mícháme při nejnižší rychlosti po dobu 1 - 2 minut (protínačkou) do hladké a homogenní konzistence. Sandra – PERNÍK Suroviny spojíme a necháme cca 5 minut bobtnat. Poté 0,5 - 1 minutu mícháme při nejpomalejší rychlosti do hladké a homogenní konzistence. |
Vytisknuto dne 30.3.2023 ze serveru |