Článek ze serveru Cukrář.cz (www.cukrar.cz) |
Všechna práva vyhrazena (c) 2001 Větrník, s.r.o. |
Velikonoce - Oříškové řezy s vaječným koňakem |
Autor: red. Datum vydání: 6.4.2022 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=6832 |
AE neutral rozpustíme ve vodě, dochutíme dochucovací pastou vaječný koňak a vmícháme vyšlehanou šlehačku.Hmotu rozetřeme na plech s pečným papírem nebo jen na vymaštěný a pomoučený plech. |
Písková hmota Oříšková hmota 300 g rybízu Šlehačka s vaječným koňakem Dekor * Základní recept na žel: Zhotovení Pečná teplota: 180 - 190°C Po vychladnutí potřeme šlehačkou s vaječným koňakem. |
Vytisknuto dne 9.2.2023 ze serveru |